- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- Konu Sahibi Be_Ni_1012
Yok canım mısır püskülü gibi dekoratif bir ürünSenin yorumu okuyunca ekranı büyültüp baktım. Saç mı onlar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım mısır püskülü gibi dekoratif bir ürünSenin yorumu okuyunca ekranı büyültüp baktım. Saç mı onlar?
Cahilim ben dekoratif konularında. Saç sandımYok canım mısır püskülü gibi dekoratif bir ürün
Tesekkur ederım canım bıldıgın 2 cocuklu ev hanımı benkız senin işin aşçılık falan da bizden mi gizliyorsun harika olmuş ellerine sağlık başarılar diliyorum
Buyrun buyrun hepınıze yeterHarika görünüyor ya.. Uzanıp alasım geldi bir dilim
Yemeğin çok güzel canım dekoratif ürünün biraz kafa yordu o kadarKızlar kızlar sacın ne ısı var yemegın yanında
Dekor ıcın kullanılan bı sus mısır puskulu gıbı koymasamıydım
Planlı bısey degıldı o an ne bulursam gozume guzel gelen cekıyorum ıste
Bunu bılmıyordum nevos yarı yolda kalmım dıye eskısı gıbı yukledım sagol duzenledıgın ıcınCanım artık 30 resim alıyor ilk mesaja hepsini ekleyebiliyorsunuz
Ellerine emeğine sağlık yine döktürmüşsün muhteşem olmuşYarışmada başarılar dilerim
aynen bende onu diyecektim:) ama onun dısında nefis gorunuyorAyyy içim gitti harika duruyor yaa
Ellerine saglikkk:)
Ama sunumdaki o alttaki tel tel şeyleri begenemedim tabi nacizane fikrim:)
Her şey harika yarışmada başarılar :)
Rica ederim canımBunu bılmıyordum nevos yarı yolda kalmım dıye eskısı gıbı yukledım sagol duzenledıgın ıcın
Ayrıca tesekkur ederım
Tarifi kaçırdınKizzzzz hani bana haber vercektinnnn,ilk msji kaçırdımmmmm
Ellerine sağlık,başarılar
Tesekkur ederım cnmAyyy içim gitti harika duruyor yaa
Ellerine saglikkk:)
Ama sunumdaki o alttaki tel tel şeyleri begenemedim tabi nacizane fikrim:)
Her şey harika yarışmada başarılar :)
Aynen çok guzellaynen bende onu diyecektim:) ama onun dısında nefis gorunuyor
Hangi tarifiTarifi kaçırdın
Beni sana verecekti ya bu tarifiHangi tarifi
Tesekkur ederım cnmOoo mammamia.Beni nefis görünüyor.Ellerine sağlık canım.Hamuru bizim yaptığımıza benziyor onda sorun yok da buzdolabında mayalanması dikkatimi çekti.Bizde de tam tersi hırka,battaniye ne bulursak sarıyoruz mayalansın diye.Bizi kandırmışlar mı bunca sene.Bir de süsleme şeylerinden hoşlanmadım.Saça benziyor.Onun dışında nefis.Başarılar dilerim canım.
Heeeee beniiiiiiii böyle konuşmamıstıkBeni sana verecekti ya bu tarifi
Ne çabuk unutuyorsunHeeeee beniiiiiiii böyle konuşmamıstık
Evet değişik bir mayalanma şekli.Deneyeceğim bunu.Yok birşey olmaz merak etme:)Tesekkur ederım cnm
Bırde boyle dene agır mayalanması daha ıyı oluyo sankı
Deko yaktı mı benı ama ben hıc oyle dusunmedım ya cekerken:)
uyaniga bak hele ben daha geçen gün yaptim 1 tepsi,2 ay yapmam dahaNe çabuk unutuyorsun
Sen daha güzelini yaparsın boşver