- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.688
- 518
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamur işlerini yüksekte mi düşüktemi pişirmek daha iyi çözemedim canım. kurutuyor benim fırın ondan sordum seninki güzel duruyorSagol canim tesekkurler:)
Bizim firinda 280 derece en yuksegi ama ben 200de pisirdim canim:)
Sagol canim begenmeene cok sevindim :)Çok başarılı :) ellerine sağlık
Teşekkürler canim:)) ravioliye bayildim bende cok guzel bi tarif denemek nasup olur inşallah :)evet canim italyan mutfagi genelde makarna falan oluyor yaEllerine sağlık canım.. bende pizza yapacaktım ama sonra hem meraktan hemde denemek istediğim için yine İtalyan mutfağından ravioli yaptım. Şu italyan mutfağı ne kadar benziyo bizimkine.. hangisi hangisi karıştırıyor insan![]()
Bence degisiyor canim tarife gore.. mesela baklava gibi tatlilar cok dusukte pismeliki iyice kabarsin ama pogaca falan olunca ben normal isida pisiriyorum pizzaninda altida pissin diye 200e ayarladim biraz yavas pistihamur işlerini yüksekte mi düşüktemi pişirmek daha iyi çözemedim canım. kurutuyor benim fırın ondan sordum seninki güzel duruyor
Ayy cok sagol canim teşekkür ederimTatlım ellerine sağlık 1.liğe göz kırpıyorsun şimdiden haberin olsun
Maşallah çok hamaratsın![]()
Çok teşekkürler canim :)Ellerinize sağlık harika görünüyo :))
Teşekkürler canim :))Şimdide pizza pofff hamurlu yemekler hep ayıp yaeline sağlık canım
Teşekkür ederim canim:)Diger bir tercihimdi pizza ellerine saglik canm basarilar![]()
Cok tesekkur ederim ablacim :))Ellerine emeğine sağlık ...
Sanırım kolay kolay hayır diyen çıkmaz pizzaya
Başarılar diliyorum .
Cok cok tesekkur ederim :))Elinize sağlık .
Başarılar dilerim :))
Cok tesekkurler canim:)Çok güzel görünüyor ellerine sağlık![]()