- Konu Sahibi kardelen200808
-
allah yardımcın olsun canım. bi kere şu ölüm kelimesini yok et düşüncelerinden. çocuklar ne olacak sana bişey olduğunda. iyi bir aile değil diye bahsettiğin kişilere mi teslim etcen yavrularını. selamet dile allahtan canım selamet. sabır diledikçe sabrın sınanıyor ben bunu öğrendim. allah büyük. geçer inşallah bütün bunlar.her gecenin sonu sabaha varıyor biliyosun. seninde sabahınm olacak elbet. kendini sağlam tut. bırakma bugüne kadar dayanmışsın bundan sonra daha güçlü olmaya çalış.bunları söylemek bana kolay sana zor biliyorum hepimizin farklı dertleri var. allah yar ve yardımcımız olsun.
Allah razı olsun inanmak istiyorum artık güzel günleri bende görürüm diye ama çok yoruldum kaldıramıyorum artık yumak yumak saçlarım döküldü kafal kel oldu psikoloşim dahada allak bullak oldu
"çocuklarım babasız büyümesin" mutsuz evliliklerdeki mutsuz kadının tek dayanağı. annem de öyle demiş hep. sırf siz aile ortamında büyüyün diye katlandım diyor. evet biz bir aradaydık, tıpkı sizin gibi; ama fiziki olarak bir arada olmaktı sadece. gönüller bir olmadıktan sonra ne anlamı var? o evde huzur olmadıktan sonra orası yuva olur mu, aile olmanın ne anlamı var?
bak ben de mutsuz bir ailenin bireyi, bir çocuğu olarak yazıyorum. eğer annem babam ayrılsaydı şu an maddi olarak bu kadar rahat olamazdım belki de ama manevi olarak daha huzurlu olacağım kesindi. yıllar boyu annemle babamın birbirine sarıldığını, güzel gözlerle baktığını görmedim birbirlerine güzel bir çift söz söylediğini duymadım. sıcak bir aile ortamında büyümedim.
fiziksel şiddet yoktu ama çok güçlü bir duygusal şiddet vardı. zaten onun dışında da başka bir şey yoktu ne şiddet ne de tam tersi sevgi, şefkat adına...
küçükken her şey daha toz pembeydi benim için, kendi dünyamda yaşıyordum, büyüdüm artık her şeyin farkındayım; yani şöyle söyleyeyim 12 yaşından sonra çocuk olan biten her şeyin farkına varıyor ve çok net olarak anlayabiliyor. kendimden biliyorum. şimdi okulumu bitirip yurtdışına gitme planları yapıyorum. kendi huzurlu hayatımı kendi başıma kurmak için. ben daha fazla mutsuz olmak istemiyorum. bu evde iç huzurum yok.
bak, annem biz babasız büyümeyelim diye ayrılmamış ama sence bu aile ortamı ne kadar gerçek olabilir ki? zorunluluktan bir araya gelmiş dört birey gibiyiz.
emin ol gelir o güzel günler. çocukların var onlara sarıl. zaten katlanma nedenin onlar değilmi yapacak bişey yok. benim çok şükür senin kadar ağır değil sorunlarım. benim derdim de eşimin ilgisizliği, sevgisizliği, suskunluğu, vs. çocuğuna karşı iyidir her zaman.ama bana karşı çook sevgisiz. saatlerce konuşmayız, hergün küs gibyiz. kırıyor çok fazla.bende bıraktım artık. konuşursa konuşuyom , konuşmazsa konuşmuyorum.ne biliyim. bende çok bunaldım.
kaderimiz deyip sinemize çekiyoruz ne kadar doğru ne kadar yanlış yaptık onun farkına bile varamadık şu an bu duruma geldik .
rabbim sanada eşinle arana muhabbet versin sıkıntıdan kurtarsın ....
peki ayrılacak gücün var mı? ayrıl demem asla kimseye ama madem bu kadar bıktın herşeyden. ne yapabilirsin. çalışyor musun ,desteğin var mı? yoksa bu adama katlanmak zorunda mısın? ömür boyu
çalışcak durumda olsam inan ayrılırdım ama sağlığımda yerinde değil 2 ameliyat geçirdim ilerde düzelirmiyim rabbimden hep şifa istiyorum
amin amin amin o kadar çok iihtiyacım var ki şuan dualarınıza Allah razı olsun ...randevü aldım psikiyatri bölümünden 12 gün var o günü sabırsızlıkla bekliyorum...
en iyisini yapıyosun her zaman uzman birinden yardım almak gerekir. bazen insan kendine yetemiyor. psikiyatriden sonra bide psikologa görün. eminim iyi gelecektir sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?