Pişmanlik

SU IXSXIK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2008
178
0
HAYATTA HERKESİN PİŞMANLIKLARI VARDIR ELBETTE PAYLAŞALIM İSTEDİM BENİM Kİ ODUN MU ODUN SAÇMASAPAN BİRİNİ HAYATIMIN MERKEZİ YAPMAM AİLEM KARŞI ÇIKTIKÇA İNATLAŞMAM VE İNADINA ÜSTÜNE GİTMEM ÇOK ZARAR GÖRDÜM AMA SONRADAN DANK ETTİ DIĞRU YOLU BULDUM VE ŞU AN HAYATIM ÇOK İYİ YAŞIM ÇOK KÜÇÜKTÜ AMA OZAMNLAR ŞİMDİ 23 YAŞINDA OLARAK BENDEN KÜÇÜK KARDEŞLERİME ŞUNU DEMEK İSTİYORUM AMAN ACELE ETMEYİN VE AİLENİZİN İSTEMEDİĞİ BİRİYİ DAHA İYİ DEĞERLENDİRİN ELBETTE BİR SEBEP VARDIR AİLE ÇOK ÖNEMLİ BİR DEĞER BUNU UNUTMAYIN:teselli:

çok haklısın su ışık,,,bende böyle bir hata yaptımmm,,,anayı babayı dinlemedkk şimdii eli mecburen dinliyoruzzz,,,ana babanın kırıcı sözü unutuluyordaaa elin söylediğiii pek kolay unutulmuyorrr,,,,,

Miki Dertlisin Sen Daha Açik Anlatmak Istersen Hem Rahatlamak Için Seni Dinleyebilirim......

bencede haklısın su ışık.benim babamın bir lafı vardı kurttan kuzu doğmaz diye.beni de en çok o lafı etkilemişti.aradan 3 yıl geçtikten sonra anladım gerçekten doğruymuş babamın dediği.insanların içiyle dışı çok farklı.bende iyiki ailemin sözünü dinledim.

aynen katiliyorum, ailemin söyledigi hersey cikmistir bugüne kadar, zaten hayati tek basina yasamak ve kararlari tek basina vermek insani cogunlukla yanlisa sürükler...
simdi sokaga ciksam bana sevgili olacak adam cok ama sokakta kendime ne bi anne ne baba nede kardes bulabilirim...
onlarin söylediklerini hep dikkate almistir bugüne kadar ve aynen su isik senin gibi odun mu odun bir adamdan kurtuldum... simdi cok ama cok mutluyum bu tür iliskiler sadece aile yipratir ve ruhu kirletir...
mutlaka bir yerlerde yüregimin gercek sahibi yasiyor ve o gelip beni bulacak....

life_city kardeşim ben sevdiğimi zannettim düşün baskı altındasın sana hayır deniyor ve o sana çok cazip geliyor sevdiğini sanıyosun ama sonra bi bakıyosun ki ya ben ne yapıyorum bu adama deyer mi bunca şey benim fedakarlıklarımın karşılığını alabiliyormuyum veya kendimi ateşe atmama deyer mi hayııır her şey karşılıklı sevdiğini zannetmek beter bi şey sütten öle bi ağzım yandıki yoğurdu üfliye üfliye yedim ondan diyorum ya acele etöeyin yara almayın zaman en iyisi anlamak için ölçmek tartmak için en güzeli zaman

ya tecrübe denen bir şey var bunlara kulak tıkıyamayız ya yarın biz de ana baba olacağız istermisiniz evladınızın başına buyruk olmasını ailemi o kadar üzdüm ki ilerde evladımında bana etmesinden korkuyorum ama akıllandım onları kimseye değişmem başımın tacılar her zaman ve her durumda yanımda olacak insanlar hemde karşılıksız sevgi bunu kim verebilir

bencede shıfft,,,seviyorum sevmesinede,,,1.bana yapılan yanlışları unutamıyorum 2.si ana baba evladının her halini biliyo dolayısıyla evleniceğimiz adamın nasıl biri olması gerektiğinini bizden daha iyi biliyorlar bence,, ee bizde onları dinlemeyip evlenince aşk sevgi karın doyurmuyo,,,insan aşk kadar anlayış saygı olgunluk gibii insanii bazı duygularıda arıyor:teselli:,,eee aşk iyi hoşta bu adam benim düşüncelerime saygı göstermiyorsa kocanın yanında arkadaşlık yapmıyorsa mutluluğun kanatları kırılmıyormu canım benim?????????????????? :1no2:

ahh su ışıkçımmm,,,saoll da ne anlatım güzelimmm??? hepimizin yaşadığı şeyler işte,,Allah tan kk varda yanlıs hisstmiyorus kendimizi :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…