• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pismanım sizce yanlis mi yaptim

Hanımlar 2 yildir sevgilim var ve 3 aydir nisanliyiz. Nisanlim tsk da asker. Bende üniversite okuyorum son 1 senem kaldi.Psikolojik olarak iyi olmadigini cok yogun çalıştığını biliyorum ve bunu kendide kabul ediyor. 2 gun once kavga ettik. Uyuyordu bende aradim uyansin diye telefonla konusuyordu acti ve isim var ben seni ariycam dedi ben de kimle konusuyorsun diye ısrar ettim sinirlendi kapatti. Daha sonra aradi isim var komutanla konuşuyordum daha soruyorsun isim var ariycam diyince uzatma dedi sinirlendi.telefinla konusuyorduk izinden konu acildi ve ankaradan gelmesini istedim geldigi gun 2 saat gorurum diye düşünüyordum.tartistik geldigim gun degil 2 3 gun sonra goruselim bu izni sana ayırmıştım ama ameliyat isim var biliyorsun istanbuldan gecmem lazim bilet cok maliyetli dedi.(istanbuldan kendi memleketine gececek.istanbulda durmayacak) Ben sinirlendim istanbulda ne var biktim artik filan diye bagirdim baya bi o da sinirlendi seni gormek istemiyorum demek ki dedi ben daha cok sinirlendim bitti ayrıldık dedim kapattım. Annemi aramis beni sormus kavga edicez diye beni aramiyor biliyorum. Beni hic aramadi dayanamadım ben aradımDun gece. Niye aramadin aradim hiç bir sey yok gibi konustu biz tartismadik ki diyor niye aramadin dedim isim cok yogundu diyor sen niye aramadin diyor. Ben seni arayacaktim diyor 2 gun olmus hala arayacakti beyefendi.bi daha boyle yapma aramam seni dedim tehdit etmr tamam yapmam dedi.kavgadan kaciyor. Normalde asla aramamazlik yapmazdi. Agir konusurum bitti derim her tartismada bana agir konuşmaz.hep o arar hicbir sey yok gibi ama bu sefer Ben aradim ve cok pisman oldum ilk defa geri dondum aradim. Su an normal konuşuyoruz sabahtan beri 2 kere aradi ama ilk adimi ben attigim icin cok pismanim. Kotu mu yapmisim beklesemiydim?.
Her tartışmada bitti derseniz bir de bakarsınız ki bitivermis... Bence biraz tutun dilinizi ve olmasını istemediğiniz ya da yapmayacağınız şeyi söylemeyin. Sonra çok pişman olursunuz.

Biraz büyüyün lütfen. Empati yapmayı da öğrenseniz güzel olur. Karşısınızdaki de insan, ayrı bir birey yani. Gereksiz yere olay yapmış, gereksiz yere tartışmış ve küsmüşsünüz. Sizin yaptığınızı artık ergenler bile yapmıyor. :) Yapmayın siz de lütfen. Adam kaçarak uzaklaşsa haklı şu durumda.

Hep karsidan beklemek sizce de adaletsizlik degil mi? Adam bir kere aramamis "beyfendi aramadi ama bik bik bik" diyorsunuz, bir kerecikte siz arayiverip duzeltmeniz sizi alcaltmaz. Iliskiniz icin az da olsa yurutmeye calistiginizi gosterir.

Mazallah bitti dediginizde aramadiginda aramadigi icin bitti dersiniz :işsiz:

O aradı siz aradınız ne alaka neden pişmansınız.
Yani arada olur öyle şeyler.
BU eziklik göstergesi değil ki.
Birde nişanlınızın üstüne çok gidiyormuşsunuz gibi me geldi.
Evet farkindayim cok gidiyorum duzeltmeye calisiyorum kendimi. Hep benden aramami bekler diye korkuyorum alismasini istemiyorum

Her tartışmada bitti derseniz bir de bakarsınız ki bitivermis... Bence biraz tutun dilinizi ve olmasını istemediğiniz ya da yapmayacağınız şeyi söylemeyin. Sonra çok pişman olursunuz.
Haklısınız kendimi törpülemem lazim. Nisanlimin dedigi sey de cok zoruma gitti o yuzden ondan bekledim ilk adimi

Agir konusurum bitti derim her tartismada bana agir konuşmaz

Devam edersen ağır konuşmaya biter zaten. Kendinize yapılmasını istemediğinizi başkasına ne kadar rahat yapıyorsunuz. (O da sana ağır konuşsun diyodan o ayrı tabii) konuyla ilgilide tartışmayı tamamen sen başlatmışsın tabiiki sen aramalıydın. Ama sıkıntı var bi yerde, empati yapmıyorsun. Senin emrinde beklemesimi gerekiyor telin ucunda.

Biraz büyüyün lütfen. Empati yapmayı da öğrenseniz güzel olur. Karşısınızdaki de insan, ayrı bir birey yani. Gereksiz yere olay yapmış, gereksiz yere tartışmış ve küsmüşsünüz. Sizin yaptığınızı artık ergenler bile yapmıyor. :) Yapmayın siz de lütfen. Adam kaçarak uzaklaşsa haklı şu durumda.
Haklisiniz alttan almasini hep ondan bekliyorum. Ondan adim atmasini bekledim. Abartiyorum farkindayim..

Devam edersen ağır konuşmaya biter zaten. Kendinize yapılmasını istemediğinizi başkasına ne kadar rahat yapıyorsunuz. (O da sana ağır konuşsun diyodan o ayrı tabii) konuyla ilgilide tartışmayı tamamen sen başlatmışsın tabiiki sen aramalıydın. Ama sıkıntı var bi yerde, empati yapmıyorsun. Senin emrinde beklemesimi gerekiyor telin ucunda.
Evet cok haklisiniz baskinlik kurmaya calisiyorum ama hata yapıyorum.. o dediklerimi bana kendi dese bilmiyorum kendime nasil gelirim

Evet cok haklisiniz baskinlik kurmaya calisiyorum ama hata yapıyorum.. o dediklerimi bana kendi dese bilmiyorum kendime nasil gelirim
Ama farkındasın bu çok önemli. Bir da olgun olduğunu gösteriyor. Gönlünü alırsın, uzaktasın çok özlüyorum falan dersin. Ayrıca pişmanlık duycaksanda aradığın için değil o nu kırdığın için duymalısın tatlım.

Back