Pişman olmamak adına fikir verseniz

zaten altınların bir kısmını kocan bozdurup ablasına vermedimi, çok çok fazla bişi kalmamıştır sanırsam, tenezzül etme bence

haaa birde eklemek istiyorum hayata sıfırdan başlamak yerine neden 1 -0 başlamayasınki

kanunlar düğünde takılanları falan düğün foto videolarından tespit ediyor ve kadına veriyor..

keşke uğraşsaymışsın sen de
ben duydum zaten duyacağım herşeyi
dava mava yokken ortada demediklerini bırakmıyolar
yok ben kendimi temizlemek için evlenmişim
bunu bile dediler daha ne dicekler ki
o yüzden uğraşmaktan yanayım canım
kanunlar bizden yanayken neden onlara pabuç bırakalım, bir genç kızın hayatını karartmak bu kadar kolay mı
bak eşinden ayrılmış biri olarak sokaktan geçerken bile insanların bakışlarından rahatsız oluyorum
ama erkekler öyle mi onlara hayat daha kolay
bedelini ödeyecek kusura bakmasın

çekişmeli davada ispatlaman gerekecek, dayağı şiddeti.raporun var mı?kumar oynuyo diysun şahit var mı.şahit yoksa zor gibi.yıpranmanla kalmada

nedir anlamıyorum arkadaş, eşten ayrılsan nolucak bekar kalsan nolucak, bekarlara da evde kalmış diyorlar...olay bekaretin gitmesi...ne mantıksız bir düşünce...ne derlerse desinler.öfffff

nedir anlamıyorum arkadaş, eşten ayrılsan nolucak bekar kalsan nolucak, bekarlara da evde kalmış diyorlar...olay bekaretin gitmesi...ne mantıksız bir düşünce...ne derlerse desinler.öfffff
allaha şükür çevremde hiç kötü bişey diyen olmadı
herkes beni bilir tanır güvenir
yanlış bişey de yapmadım
ama insan yine de rahatsız oluyo bekarlık gibi değil

Tamam, o zaman sağlam bir psikoloji ile hakim karşısına çıkmaya hazırlanacaksın arkadaşım. Sana ettiği küfürlerin kayıtları vardır umarım sende. Bir de en baştan itibaren hikayene vakıfım, adamın senden şüphelenme gibi durumları oluyordu. Muhtemelen seni bu kısımlardan vurmak isteyecek, bunlara hazırlıklı ol, şahitlerini sağlam tutu, delillerini hazırla ve çekişmeli boşan....

boşanmak kötü değil de böyle 10 ayda boşanmak biraz insanlara garip gelebilir....amaaan boşansan da bir daha evlenme, bekarlık gibisi yok...

yoo ben çıkmıcam avukatım çıkacak hakim karşısına
şüphesiyle ilgili de hiçbişey kanıtlayamaz her tülü şahit bulurum
öle şunu yaptı bunu yaptı demekle sıyrılamaz yani

Çekişmelide takılar satılmış olsa bile mahkeme, karşı tarafı ederini ödemekle mükellef kılmıyor mu? Sadece kalan altınları mı al diyorlar anlayamadım bu kısmı...

Karşındakinin elini bilmiyoruz, kimbilir nelerle gelecek, hiç inanamazsın, ağzın açık kalır. Benim burada okuduklarımdan çıkarımım şudur, zor değil, gözün korkmasın ama a,b,c,d planın olsun. Gelebilecek tüm salvolara hazırlıklı ol. Allah yardımcın olsun, al haklarını da....

Bir de yine bu sitede okumuştum, boşanmada avukata devretmiş her işi kendisi ilgilenmemiş, sorun yaşamıştı. İyi bir avukat evet ama kendin de ilgilenmelisin...

satılmış olsa bile karşı taraf karşılığını vermek zorunda kanunen
tabi ki elimin sağlam olması lazım yoksa uğraşmaya değmez

hakkını ona yedirme canım sonuna kadar dediğin gibi donuna kadar al.
almazsan pişman olursun

Senin altınlarını kumar borcuna veren adam yeniden evlenip de yeni karısına neresinden bol bol bilezik takacak ki?
Kumar alışkanlığı olan adamdan koca mı olur?

Senin altınlarını kumar borcuna veren adam yeniden evlenip de yeni karısına neresinden bol bol bilezik takacak ki?
Kumar alışkanlığı olan adamdan koca mı olur?
Olmaz tabi böyle adamlardan koca
ikinciye evlenebileceği de meçhul zaten, herkes duydu nasıl kumarcı olduğunu

Neden uğraşmayacakmışsın? Sen başkalarına bakma. Hakkın ve her türlü lehine bir durum var elinde. Ödül verir gibi tertemiz boşanırsanız ayıp yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…