Pişman olmamak adına fikir verseniz

Telefon gorusmeleri otomatik olarak kaydedilmez. Eğer hakim kararıyla dinleme kararı çıkarılırsa, ozaman kaydedilir. Babanıza kumar oynadığını itiraf ettiği gorusmenin herhangi bi kaydı yok GSM şirketinde.

Fakat mesajlar tutuluyor. Sizde kaydedin. Çalışmayıp eve bakmamasi da sorun. Mesajlariniz ve iddialarinizla hakim ikna olur. Önemli olan sizin durust olmanız. Hakimler kim doğru kim yanlış anlıyor.

Fakat iyi bi tazminat alır misiniz bilmem. Kumar konusunun üzerine gidin , yakın arkadaşınız varsa şahit olması iyi olur.
On aylik evliligimizde uc ay calisti. Kumar oynadigina da babam sahitlik yapabilir ancak yuzyuzede konustular babamla bu konuyu. hakim zaten anlar benim durust oldugumuda. Kadinlar 1-0 onde baslar derler ama bilemiyoruzki

Güvensizlik,psikolojik şiddet,ekonomik şiddet,kumar ve nihayetinde dayak nedeniyle baba evime dönmüştüm. 2 aydır ayrıyız. Boşanma konularını çok araştırdım. Çekişmeli olsa alırım her hakkımı ama yıpranmaktan korkuyorum. Anlaşmalı olsa hiçbişey vermek istemiyo. düğünümde takılan bilezikleri de kumar borcuna yatırmıştı hatta bi kısmıyla iddaa oynamıştı mehirimdi onlar benim. onları da vermem mehiri hakedecek ne yaptın diyo.evi bıraktın gittin diyo. sadece kınamda takılan ve ailemin sizin hakkınız diyip bize verdiği çeğrek altınları geri veririm diyo başkada bişey isteme.
düşünüyorum böyle bi adama bana bunları yaşatan bi adama acınmaz. benim hayallerimi umutlarımı yıkmış. uğraşılmayı ve donuna kadar alınmayı hakediyo. Ondan hiçbişey istemez ve boşanırsam tamam kurtulmuş olcam en kısa sürede ama bu seferde benden sonra evlenip de yeni eşine bol bol bilezik taktığını duyarsam işte o zaman çok pişman olurum! bu pişmanlığı yaşamakta istemiyorum. Bi yanım boşver Allahından bulsun kurtul diyo, bi yanımda ilerde pişman olacağın keşke diyeceğin şeyler yapmamalısın diyor. Sizce?
Donunu da al derim .bizimde bi akrabamis ayrıldı kıza düğünde hiçbisi takmadular adam Ikinci kez evlendi Ikinci karısına bir sürü bilezek takmislar br düğün yapmislar ki sorma .ev esyalaridacabasi .hiç usenme barodan avukat tut ne var ne yok al alabildigin kadr

sana şiddet uygulayan hakaret eden saygısız sevgisiz bir adamı kazanman çok zor kaybedeceksende kaybettiğine değsin
donuna kadar hakkın olan ne varsa al.
Aceleniz yoksa neden ugrasmaktan endise ediyorsunuz ki.. kurun düzeninizi siz sadece soyisim degistirmek kalsin
Aceleden değil de işte o soyisim bile ağır geliyo insana.. ne bekarım diyebiliyorum ne evliyim diyebiliyorum.. henüz 2 aydır bu durumdayım bir de 2 yıl sürdüğünü düşünemiyorum

Donunu da al derim .bizimde bi akrabamis ayrıldı kıza düğünde hiçbisi takmadular adam Ikinci kez evlendi Ikinci karısına bir sürü bilezek takmislar br düğün yapmislar ki sorma .ev esyalaridacabasi .hiç usenme barodan avukat tut ne var ne yok al alabildigin kadr
İşte pislikler böyle yapıyolar.. kim bilir ilk karısının da ne kadar zoruna gitmiştir. benim ne eksiğim var demiştir.

On aylik evliligimizde uc ay calisti. Kumar oynadigina da babam sahitlik yapabilir ancak yuzyuzede konustular babamla bu konuyu. hakim zaten anlar benim durust oldugumuda. Kadinlar 1-0 onde baslar derler ama bilemiyoruzki
Açıkçası kazanacağını düşünüyorum. Erkekler atıp tutuyor ama bu şartlar altında benim tecrubeme gore kazanirsin

Açıkçası kazanacağını düşünüyorum. Erkekler atıp tutuyor ama bu şartlar altında benim tecrubeme gore kazanirsin
Yani oyle olmasi lazim. Adam eve bakmamis kumar borcu yapmis bi suru. Hakaret etmis kufurler etmis iftiralar atmis. beni terke zorlamis arkamdan esyalarimi kamyona koyup gondermis tikis tikis kirik dokuk. Ben de tek bi tane altin birakmamis.. bi de ustune benmi kaybetcem kazanmaliyim bu satlarda.. bu pisligemi hak vercek hakim

Güvensizlik,psikolojik şiddet,ekonomik şiddet,kumar ve nihayetinde dayak nedeniyle baba evime dönmüştüm. 2 aydır ayrıyız. Boşanma konularını çok araştırdım. Çekişmeli olsa alırım her hakkımı ama yıpranmaktan korkuyorum. Anlaşmalı olsa hiçbişey vermek istemiyo. düğünümde takılan bilezikleri de kumar borcuna yatırmıştı hatta bi kısmıyla iddaa oynamıştı mehirimdi onlar benim. onları da vermem mehiri hakedecek ne yaptın diyo.evi bıraktın gittin diyo. sadece kınamda takılan ve ailemin sizin hakkınız diyip bize verdiği çeğrek altınları geri veririm diyo başkada bişey isteme.
düşünüyorum böyle bi adama bana bunları yaşatan bi adama acınmaz. benim hayallerimi umutlarımı yıkmış. uğraşılmayı ve donuna kadar alınmayı hakediyo. Ondan hiçbişey istemez ve boşanırsam tamam kurtulmuş olcam en kısa sürede ama bu seferde benden sonra evlenip de yeni eşine bol bol bilezik taktığını duyarsam işte o zaman çok pişman olurum! bu pişmanlığı yaşamakta istemiyorum. Bi yanım boşver Allahından bulsun kurtul diyo, bi yanımda ilerde pişman olacağın keşke diyeceğin şeyler yapmamalısın diyor. Sizce?
arada çocuk yok sanırım, hiç bence uğraşma, hiçbişi isteme ve kendi yoluna git....herkesin bundan sonraki hayatı kendine, sana ne kime ne takacak...

'' benden sonra evlenip de yeni eşine bol bol bilezik taktığını duyarsam işte o zaman çok pişman olurum''
Senden sonrasından sanane yaa, uğraşmayı göze al veya basitçe bitir gitsin. Her koşulda da senden sonrasını takma.

'' benden sonra evlenip de yeni eşine bol bol bilezik taktığını duyarsam işte o zaman çok pişman olurum''
Senden sonrasından sanane yaa, uğraşmayı göze al veya basitçe bitir gitsin. Her koşulda da senden sonrasını takma.
tabiki benden sonrasından banane
ama haklarımı bırakırsam ve benim hakkımı başkasıyla yediğini duyarsam üzülürüm demek istedim keşke bırakmasaydım demiyim istiyorum...

arada çocuk yok sanırım, hiç bence uğraşma, hiçbişi isteme ve kendi yoluna git....herkesin bundan sonraki hayatı kendine, sana ne kime ne takacak...
evet çocuk yok
tabiki kimle evlencek ne takcak beni ilgilendirmiyo
demek istediğim beni haklarımı başkasıyla çatır çatır yerse o zaman üzülürüm
neden bırakayım ki diyorum
sonra napıyosa yapsın

evet çocuk yok
tabiki kimle evlencek ne takcak beni ilgilendirmiyo
demek istediğim beni haklarımı başkasıyla çatır çatır yerse o zaman üzülürüm
neden bırakayım ki diyorum
sonra napıyosa yapsın
anlattıığına göre adam manyağın teki,parayı pulu boşver, yol ver gitsin...temiz bir sayfa aç kendine...

tabiki benden sonrasından banane
ama haklarımı bırakırsam ve benim hakkımı başkasıyla yediğini duyarsam üzülürüm demek istedim keşke bırakmasaydım demiyim istiyorum...
Ya arkadaşım yakanı kurtardığına bak. Atıyorum sana nispet olsun diye gider takar duyarsın ama sonra batar, sefil hale düşer. Allah'a havale et, senin hakkının ona rahat yedirmez zaten. Adam kumarbaz diyorsun bu kafayla batar, kafayı düzeltirse seni kaybettiğine yanar. :) Aile huzuru, problemsizlik 3-5 bilezikten çok ediyor. Ben bazen diyorum mesela şu kadar para versem de bu gece rahat uyusam diye..

Hanzade bu altınlar ne kadardır??

Hakkın büyüğü küçüğü olmaz ama eğer çok bir miktar tutmuyorsa ve artık daha fazla yıpranmak istemiyorum diyorsa anlaşmalı boşan. Yok, hakkım olanı orada bırakırsam daha fazla üzülürüm diyorsan çekişmeli yoluna bak. Ama burda okuduğum kadarı ile çekişmelide epey çekişiliyor, kadınlar daha fazla üzüleceği, yıpranacağı durumlarla karşılaşıyor.

Karakterini en iyi sen bilirsin, mücadeleci bir yapın varsa bırak o adam uğraşsın....

canım bende aynı durumdaydım avukatım uğraşma hemen kurtul anlaşmalı boşanın dedi.. çalışmıyordu alabileceğim hiçbirşeyi yoktu.. yani davayı kazansam bile kazandığımla kalacaktım icraya versem bile sgk sız çalışıyor şimdi mesela hiç bir mal falan yok birşey alamayacaktım..

sırf bu sebeple anlaşmalı boşandım.. ama bende ailemde çok pişman olduk anlaşmalıda pat diye olmadı martta açıldı dava temmuzda sonuçlandı..

çekişmeli de en fazla 1 yıl sürermiş.. ee tabi biraz çirkinleşecek.. duymadığın şeyleri duyacaksın üzüleceksin.. ama şimdiki aklım olsaydı alamasam bile çekişmeli dava açardım..

çocuğunun 300 tl lik nafakasını ödemiyor kapıya son model arabayla geliyor çocukları almaya.. sinir oluyorsun biryerde yani..

Hanzade bu altınlar ne kadardır??

Hakkın büyüğü küçüğü olmaz ama eğer çok bir miktar tutmuyorsa ve artık daha fazla yıpranmak istemiyorum diyorsa anlaşmalı boşan. Yok, hakkım olanı orada bırakırsam daha fazla üzülürüm diyorsan çekişmeli yoluna bak. Ama burda okuduğum kadarı ile çekişmelide epey çekişiliyor, kadınlar daha fazla üzüleceği, yıpranacağı durumlarla karşılaşıyor.

Karakterini en iyi sen bilirsin, mücadeleci bir yapın varsa bırak o adam uğraşsın....
avukatla görüştüm, tüm düğün takıları senin hakkın diyo bileziklerle de beraber 25 bin civarı
büyüğü küçüğü olmaz tabi ki, bu yaptıklarının bedelini ödeyecek
ben bileziklerimi borçlarını kapatsın diye huzursuzluk olmasın diye verdim ona evlendikten 3 ay sonra doğru düzgün takamadm bile, zaten yaptıkları toplamda 3 bilezik set falanda istemedim, paragöz biri olsam fazla fazla isterdim..
tek uğraşmak isteyişimin sebebi ayrıldıktan sonra da hakaret küfürlerine devam etmesi
edebiyle sussaydı tamam yapamıyoruz ayrılalım deseydi anlaşmalı boşanır hiçbirşey almazdım
ama hak etmiyo bu iyiliği

X