Güvensizlik,psikolojik şiddet,ekonomik şiddet,kumar ve nihayetinde dayak nedeniyle baba evime dönmüştüm. 2 aydır ayrıyız. Boşanma konularını çok araştırdım. Çekişmeli olsa alırım her hakkımı ama yıpranmaktan korkuyorum. Anlaşmalı olsa hiçbişey vermek istemiyo. düğünümde takılan bilezikleri de kumar borcuna yatırmıştı hatta bi kısmıyla iddaa oynamıştı mehirimdi onlar benim. onları da vermem mehiri hakedecek ne yaptın diyo.evi bıraktın gittin diyo. sadece kınamda takılan ve ailemin sizin hakkınız diyip bize verdiği çeğrek altınları geri veririm diyo başkada bişey isteme.
düşünüyorum böyle bi adama bana bunları yaşatan bi adama acınmaz. benim hayallerimi umutlarımı yıkmış. uğraşılmayı ve donuna kadar alınmayı hakediyo. Ondan hiçbişey istemez ve boşanırsam tamam kurtulmuş olcam en kısa sürede ama bu seferde benden sonra evlenip de yeni eşine bol bol bilezik taktığını duyarsam işte o zaman çok pişman olurum! bu pişmanlığı yaşamakta istemiyorum. Bi yanım boşver Allahından bulsun kurtul diyo, bi yanımda ilerde pişman olacağın keşke diyeceğin şeyler yapmamalısın diyor. Sizce?