doğru söylüyosunNeden uğraşmayacakmışsın? Sen başkalarına bakma. Hakkın ve her türlü lehine bir durum var elinde. Ödül verir gibi tertemiz boşanırsanız ayıp yani.
dediğin gibi olasılıkO zaman bu olasılıklar üzerine neden üzülüyorsun?
şu anı dikkate almayıp; kumar oynamış varığı yoğunu, senin altınlarını bu işte kaybetmiş bir adamın şu anını düşünmeyip; ileride evleneceğini ve yeni karısına takacağı bizikleri düşündün yani?dediğin gibi olasılık
ilerisini de düşünüp ona göre karar vermek istedim sadece
şu anı düşündüğüm için ayrıldım zaten hanfendi!şu anı dikkate almayıp; kumar oynamış varığı yoğunu, senin altınlarını bu işte kaybetmiş bir adamın şu anını düşünmeyip; ileride evleneceğini ve yeni karısına takacağı bizikleri düşündün yani?
Pes.
EE ayrılmışsınız işte.şu anı düşündüğüm için ayrıldım zaten hanfendi!
4 ay olacak ayrıyızEE ayrılmışsınız işte.
Sorun ne peki?
ihtiyaçtan değileğer ihtiyacınız yoksa uğraşmayın. bir an önce hayatınızdan çıkarıp yeni bir hayata merhaba deyin. yoksa çok yıpranırsınız.
ne yaparsanız yapın, yaptıkları yanına kar kalır.ihtiyaçtan değil
yaptıkları yanına kar kalsın istemiyorum
ödül gibi bedavadan boşansın da istemiyorum
olsun ben elimden geleni yapayım dane yaparsanız yapın, yaptıkları yanına kar kalır.
Üstüne siz daha çok üzülür, sinir olursunuz. Kangren gibi bir durum. kesin atın, hayatınız kurtulsun. yoksa her yanınızı sarar.
Ben bu kadar korkunc adamlarla parasal konular yuzunden muhatap olunmamasi taraftariyim. Olmadigim halde basima neler geldi. Olsaydim ne olurdu dusunemiyorum bile..Bende sorunsuz biran önce kurtulayım dıye anlaşmalı boşandım,şuanda pişmanım,keşke takıları da ona yolladıgım paralarıda talep etseydım,8ay boyunca benim evimde oturdu,5aydir aidatida odememis annem odedi.1 sene içinde takılar ıcın dava acabılıyormuşum ve yolladıgım paralar ıcın karar vermeye calısıyorum,yıne muhattap olmaya deger mı?tek yasıyorum bolca rahatsızlık verırler mı?annesı babasının sevgılısınin yüzüne kezzap atmış,yoluma çıkıp kezzap atarmı?
zaten adı çıktı bi kere kumarcı die, şu an yaşadıgı yer küçük bi muhit duyuldu herkes tarafından..öyle kolay kolay evlenemez de işte insan kararsız kalıyo ne yapmalı ne etmeli diye.. davayı açtım artık zaten çekişmeli olarak, davayı açınca da yuvamızı kurtaralım diye aradı hangi yuvaysa :/ oralı olmadım tabi ne hali varsa görsün,düzelmezdi düzelmeyecekti ben kurtulduğuma şükrediyorumOnda ki g.t heryerde havada kalır merak etme. Kim alsın dul herifi? Boş ver ya, sen hayatına bak. Evlense ne olacak? Önü sonu sürünür gene!
öyle kolay değil yol kesmek bilmem ne.. açın bence davanızıBende sorunsuz biran önce kurtulayım dıye anlaşmalı boşandım,şuanda pişmanım,keşke takıları da ona yolladıgım paralarıda talep etseydım,8ay boyunca benim evimde oturdu,5aydir aidatida odememis annem odedi.1 sene içinde takılar ıcın dava acabılıyormuşum ve yolladıgım paralar ıcın karar vermeye calısıyorum,yıne muhattap olmaya deger mı?tek yasıyorum bolca rahatsızlık verırler mı?annesı babasının sevgılısınin yüzüne kezzap atmış,yoluma çıkıp kezzap atarmı?
alamazsam öyle dicem napımHaram zehir zıkkım olsun.Başınızın gözünüzün sadakası olsun.
anladm ama hakkın ne olck zaman geçiyo 1 seneyi geçirmeşimdi de görmüyorken yoluma çıkmıyorken dava açıp musallat etmek istemiyorum. o benı rahatsız ederse açarım dıyorum.