Pişman olmamak adına fikir verseniz

Bu kişi 8 ay benim evimde oturdu , kira vermedi , evlenmeden önce borcu vardı ben bırıkmış paramı harcadım , buna rağmen anasının evine giderken kolye , kupe altın ne varsa alıp gitti. eşyaların parası benden çıktığı için eşyaları vermedim buna rağmen boşanırken eşyalar eşyalar dedıgı ıcın ve bıran once kurtulmak ıcın 3500 TL para verdim , sonra modem ve saat pesıne de dusunce evden gıderken aldıgı takıları ıstedım geri getir dedim. aynı yerde çalışıyoruz , ne hakaretler , onunla bununla yatar kalkarsın sen sımdı , senın ne mal oldugunu herkese anlatıcam , annemı babamı aramış , bır kurtulamadım defolun gıdın hala para pesındesınız dıye , kendı anne babasını aramış , annesı babasına yalanlar soylemış demekkı kı onlarda arayıp esyalarımızı bıraktık hala neyın pesındesınız bırakın cocugumuzun pesını , kadın ogluma bırsey olursa sokak ortasında yakarım sızı gibi sözler, oda seni öldüreceğim gözüm hiçbirşey görmüyor hayatımı mahvettin diye peşimde , yok arkasında babası varmış beni daga kaldırttırmış kardeşimi öldürürmüş , babam boşver diyor , kardeşimde sinirli olduğu için ona söylemiyoruz öldürür onu sonunda , annem bir tek arkamda oda biz onlarla başa çıkamayız Allah'ından bulsun dedi.

senin karşındaki bu kadar çirkef değildir sanırım. bunda yalanda var benim üzerime yürüdü araya girdiler. diyorki bana çelme taktı o yuzden sinirlendim. (ona yaklaşmamışım bile ) çevremdekiler de hakkını alırsın tazminatını da alırsın ama aranızda çok dava olur , o da dava açar , yıllarn gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…