Bu kişi 8 ay benim evimde oturdu , kira vermedi , evlenmeden önce borcu vardı ben bırıkmış paramı harcadım , buna rağmen anasının evine giderken kolye , kupe altın ne varsa alıp gitti. eşyaların parası benden çıktığı için eşyaları vermedim buna rağmen boşanırken eşyalar eşyalar dedıgı ıcın ve bıran once kurtulmak ıcın 3500 TL para verdim , sonra modem ve saat pesıne de dusunce evden gıderken aldıgı takıları ıstedım geri getir dedim. aynı yerde çalışıyoruz , ne hakaretler , onunla bununla yatar kalkarsın sen sımdı , senın ne mal oldugunu herkese anlatıcam , annemı babamı aramış , bır kurtulamadım defolun gıdın hala para pesındesınız dıye , kendı anne babasını aramış , annesı babasına yalanlar soylemış demekkı kı onlarda arayıp esyalarımızı bıraktık hala neyın pesındesınız bırakın cocugumuzun pesını , kadın ogluma bırsey olursa sokak ortasında yakarım sızı gibi sözler, oda seni öldüreceğim gözüm hiçbirşey görmüyor hayatımı mahvettin diye peşimde , yok arkasında babası varmış beni daga kaldırttırmış kardeşimi öldürürmüş , babam boşver diyor , kardeşimde sinirli olduğu için ona söylemiyoruz öldürür onu sonunda , annem bir tek arkamda oda biz onlarla başa çıkamayız Allah'ından bulsun dedi.