Pişman olmamak adına fikir verseniz

Neden uğraşmayacakmışsın? Sen başkalarına bakma. Hakkın ve her türlü lehine bir durum var elinde. Ödül verir gibi tertemiz boşanırsanız ayıp yani.
doğru söylüyosun
anlaşmalı boşanmak ona ödül olur
hakediyo mu hayır!
bu evliliğin bitiş sebebi başlı başına o!

dediğin gibi olasılık
ilerisini de düşünüp ona göre karar vermek istedim sadece
şu anı dikkate almayıp; kumar oynamış varığı yoğunu, senin altınlarını bu işte kaybetmiş bir adamın şu anını düşünmeyip; ileride evleneceğini ve yeni karısına takacağı bizikleri düşündün yani?
Pes.

şu anı dikkate almayıp; kumar oynamış varığı yoğunu, senin altınlarını bu işte kaybetmiş bir adamın şu anını düşünmeyip; ileride evleneceğini ve yeni karısına takacağı bizikleri düşündün yani?
Pes.
şu anı düşündüğüm için ayrıldım zaten hanfendi!

eğer ihtiyacınız yoksa uğraşmayın. bir an önce hayatınızdan çıkarıp yeni bir hayata merhaba deyin. yoksa çok yıpranırsınız.

Bende sorunsuz biran önce kurtulayım dıye anlaşmalı boşandım,şuanda pişmanım,keşke takıları da ona yolladıgım paralarıda talep etseydım,8ay boyunca benim evimde oturdu,5aydir aidatida odememis annem odedi.1 sene içinde takılar ıcın dava acabılıyormuşum ve yolladıgım paralar ıcın karar vermeye calısıyorum,yıne muhattap olmaya deger mı?tek yasıyorum bolca rahatsızlık verırler mı?annesı babasının sevgılısınin yüzüne kezzap atmış,yoluma çıkıp kezzap atarmı?

Onda ki g.t heryerde havada kalır merak etme. Kim alsın dul herifi? Boş ver ya, sen hayatına bak. Evlense ne olacak? Önü sonu sürünür gene!

Bende sorunsuz biran önce kurtulayım dıye anlaşmalı boşandım,şuanda pişmanım,keşke takıları da ona yolladıgım paralarıda talep etseydım,8ay boyunca benim evimde oturdu,5aydir aidatida odememis annem odedi.1 sene içinde takılar ıcın dava acabılıyormuşum ve yolladıgım paralar ıcın karar vermeye calısıyorum,yıne muhattap olmaya deger mı?tek yasıyorum bolca rahatsızlık verırler mı?annesı babasının sevgılısınin yüzüne kezzap atmış,yoluma çıkıp kezzap atarmı?
Ben bu kadar korkunc adamlarla parasal konular yuzunden muhatap olunmamasi taraftariyim. Olmadigim halde basima neler geldi. Olsaydim ne olurdu dusunemiyorum bile..

Onda ki g.t heryerde havada kalır merak etme. Kim alsın dul herifi? Boş ver ya, sen hayatına bak. Evlense ne olacak? Önü sonu sürünür gene!
zaten adı çıktı bi kere kumarcı die, şu an yaşadıgı yer küçük bi muhit duyuldu herkes tarafından..öyle kolay kolay evlenemez de işte insan kararsız kalıyo ne yapmalı ne etmeli diye.. davayı açtım artık zaten çekişmeli olarak, davayı açınca da yuvamızı kurtaralım diye aradı hangi yuvaysa :/ oralı olmadım tabi ne hali varsa görsün,düzelmezdi düzelmeyecekti ben kurtulduğuma şükrediyorum

öyle kolay değil yol kesmek bilmem ne.. açın bence davanızı

şimdi de görmüyorken yoluma çıkmıyorken dava açıp musallat etmek istemiyorum. o benı rahatsız ederse açarım dıyorum.

X