- 13 Kasım 2014
- 508
- 112
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
keşke uğraşsaymışsın sen decanım bende aynı durumdaydım avukatım uğraşma hemen kurtul anlaşmalı boşanın dedi.. çalışmıyordu alabileceğim hiçbirşeyi yoktu.. yani davayı kazansam bile kazandığımla kalacaktım icraya versem bile sgk sız çalışıyor şimdi mesela hiç bir mal falan yok birşey alamayacaktım..
sırf bu sebeple anlaşmalı boşandım.. ama bende ailemde çok pişman olduk anlaşmalıda pat diye olmadı martta açıldı dava temmuzda sonuçlandı..
çekişmeli de en fazla 1 yıl sürermiş.. ee tabi biraz çirkinleşecek.. duymadığın şeyleri duyacaksın üzüleceksin.. ama şimdiki aklım olsaydı alamasam bile çekişmeli dava açardım..
çocuğunun 300 tl lik nafakasını ödemiyor kapıya son model arabayla geliyor çocukları almaya.. sinir oluyorsun biryerde yani..
çekişmeli davada ispatlaman gerekecek, dayağı şiddeti.raporun var mı?kumar oynuyo diysun şahit var mı.şahit yoksa zor gibi.yıpranmanla kalmadaavukatla görüştüm, tüm düğün takıları senin hakkın diyo bileziklerle de beraber 25 bin civarı
büyüğü küçüğü olmaz tabi ki, bu yaptıklarının bedelini ödeyecek
ben bileziklerimi borçlarını kapatsın diye huzursuzluk olmasın diye verdim ona evlendikten 3 ay sonra doğru düzgün takamadm bile, zaten yaptıkları toplamda 3 bilezik set falanda istemedim, paragöz biri olsam fazla fazla isterdim..
tek uğraşmak isteyişimin sebebi ayrıldıktan sonra da hakaret küfürlerine devam etmesi
edebiyle sussaydı tamam yapamıyoruz ayrılalım deseydi anlaşmalı boşanır hiçbirşey almazdım
ama hak etmiyo bu iyiliği
uğraşırsam hepsini alırımzaten altınların bir kısmını kocan bozdurup ablasına vermedimi, çok çok fazla bişi kalmamıştır sanırsam, tenezzül etme bence
evet hepsi tespit edilebiliyohaaa birde eklemek istiyorum hayata sıfırdan başlamak yerine neden 1 -0 başlamayasınki
kanunlar düğünde takılanları falan düğün foto videolarından tespit ediyor ve kadına veriyor..
nedir anlamıyorum arkadaş, eşten ayrılsan nolucak bekar kalsan nolucak, bekarlara da evde kalmış diyorlar...olay bekaretin gitmesi...ne mantıksız bir düşünce...ne derlerse desinler.öfffffkeşke uğraşsaymışsın sen de
ben duydum zaten duyacağım herşeyi
dava mava yokken ortada demediklerini bırakmıyolar
yok ben kendimi temizlemek için evlenmişim
bunu bile dediler daha ne dicekler ki
o yüzden uğraşmaktan yanayım canım
kanunlar bizden yanayken neden onlara pabuç bırakalım, bir genç kızın hayatını karartmak bu kadar kolay mı
bak eşinden ayrılmış biri olarak sokaktan geçerken bile insanların bakışlarından rahatsız oluyorum
ama erkekler öyle mi onlara hayat daha kolay
bedelini ödeyecek kusura bakmasın
allaha şükür çevremde hiç kötü bişey diyen olmadınedir anlamıyorum arkadaş, eşten ayrılsan nolucak bekar kalsan nolucak, bekarlara da evde kalmış diyorlar...olay bekaretin gitmesi...ne mantıksız bir düşünce...ne derlerse desinler.öfffff
avukatla görüştüm, tüm düğün takıları senin hakkın diyo bileziklerle de beraber 25 bin civarı
ben bileziklerimi borçlarını kapatsın diye huzursuzluk olmasın diye verdim ona evlendikten 3 ay sonra doğru düzgün takamadm bile, zaten yaptıkları toplamda 3 bilezik set falanda istemedim, paragöz biri olsam fazla fazla isterdim..
tek uğraşmak isteyişimin sebebi ayrıldıktan sonra da hakaret küfürlerine devam etmesi
edebiyle sussaydı tamam yapamıyoruz ayrılalım deseydi anlaşmalı boşanır hiçbirşey almazdım
işin de varmış, geçinip gidersinallaha şükür çevremde hiç kötü bişey diyen olmadı
herkes beni bilir tanır güvenir
yanlış bişey de yapmadım
ama insan yine de rahatsız oluyo bekarlık gibi değil
yoo ben çıkmıcam avukatım çıkacak hakim karşısınaTamam, o zaman sağlam bir psikoloji ile hakim karşısına çıkmaya hazırlanacaksın arkadaşım. Sana ettiği küfürlerin kayıtları vardır umarım sende. Bir de en baştan itibaren hikayene vakıfım, adamın senden şüphelenme gibi durumları oluyordu. Muhtemelen seni bu kısımlardan vurmak isteyecek, bunlara hazırlıklı ol, şahitlerini sağlam tutu, delillerini hazırla ve çekişmeli boşan....
satılmış olsa bile karşı taraf karşılığını vermek zorunda kanunenÇekişmelide takılar satılmış olsa bile mahkeme, karşı tarafı ederini ödemekle mükellef kılmıyor mu? Sadece kalan altınları mı al diyorlar anlayamadım bu kısmı...
Karşındakinin elini bilmiyoruz, kimbilir nelerle gelecek, hiç inanamazsın, ağzın açık kalır. Benim burada okuduklarımdan çıkarımım şudur, zor değil, gözün korkmasın ama a,b,c,d planın olsun. Gelebilecek tüm salvolara hazırlıklı ol. Allah yardımcın olsun, al haklarını da....
Haklısın, arkamdan enayi derler vallahihakkını ona yedirme canım sonuna kadar dediğin gibi donuna kadar al.
almazsan pişman olursun
Senin altınlarını kumar borcuna veren adam yeniden evlenip de yeni karısına neresinden bol bol bilezik takacak ki?Güvensizlik,psikolojik şiddet,ekonomik şiddet,kumar ve nihayetinde dayak nedeniyle baba evime dönmüştüm. 2 aydır ayrıyız. Boşanma konularını çok araştırdım. Çekişmeli olsa alırım her hakkımı ama yıpranmaktan korkuyorum. Anlaşmalı olsa hiçbişey vermek istemiyo. düğünümde takılan bilezikleri de kumar borcuna yatırmıştı hatta bi kısmıyla iddaa oynamıştı mehirimdi onlar benim. onları da vermem mehiri hakedecek ne yaptın diyo.evi bıraktın gittin diyo. sadece kınamda takılan ve ailemin sizin hakkınız diyip bize verdiği çeğrek altınları geri veririm diyo başkada bişey isteme.
düşünüyorum böyle bi adama bana bunları yaşatan bi adama acınmaz. benim hayallerimi umutlarımı yıkmış. uğraşılmayı ve donuna kadar alınmayı hakediyo. Ondan hiçbişey istemez ve boşanırsam tamam kurtulmuş olcam en kısa sürede ama bu seferde benden sonra evlenip de yeni eşine bol bol bilezik taktığını duyarsam işte o zaman çok pişman olurum! bu pişmanlığı yaşamakta istemiyorum. Bi yanım boşver Allahından bulsun kurtul diyo, bi yanımda ilerde pişman olacağın keşke diyeceğin şeyler yapmamalısın diyor. Sizce?
Olmaz tabi böyle adamlardan kocaSenin altınlarını kumar borcuna veren adam yeniden evlenip de yeni karısına neresinden bol bol bilezik takacak ki?
Kumar alışkanlığı olan adamdan koca mı olur?
avukatla görüştüm, tüm düğün takıları senin hakkın diyo bileziklerle de beraber 25 bin civarı
O zaman bu olasılıklar üzerine neden üzülüyorsun?Olmaz tabi böyle adamlardan koca
ikinciye evlenebileceği de meçhul zaten, herkes duydu nasıl kumarcı olduğunu