- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
Sürer 3 sene rahat.2-3 sene bile süren oluyo diyolar bilemedim ki.. önüme bakmak adına uzatmasakmı diyorum işte bazen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sürer 3 sene rahat.2-3 sene bile süren oluyo diyolar bilemedim ki.. önüme bakmak adına uzatmasakmı diyorum işte bazen.
Sahitte ancak ailem olabilir onlarda benim anlattiklarim kadariyla ve esimle komustuklari kadariyla biliyolar. Avukatta aile disindan olsa daha iyi olur dedi ama yok iste.. darp raporu da yok sahit delil konusu biraz sikintiliÇok yıpratıcı evet.Ama birşey vermiyorsa tabiki çekişmeli.iyi ispat ve iyi şahitlerle.Kendinle beraber onu da yakıyorsun..
Iste bende ondan korkuyorumSürer 3 sene rahat.
Küçük bir kusur o.Eşyaları o göndermiş ama.Terke zorlamışaslında tam olarak yapmak istediğim bu. Rabbimin adaletine inanıyorum. sonuna kadar mücadele edip beni bu kadar yıpratmanın karşılığını almak istiyorum. ancak o zaman soğur içim. söylenebilcek en iğrenç şeyleri zaten söyledi. karısı için bi adam bu kadar rahat bu şekilde konuşabiliyosa onun adamlığından şüphe etmek lazım.
yanlız tek çekincem evden ondan habersiz çıkıp geldim. bunun üzerinden haksız çıkar mıyım. ama o da arkamdan eşyalarımı gönderdi. yani bu durumda o da haksız çıkıyo terke zorlayıp geri dönmemi de bi nevi engellemiş oldu.
Ohoho.Elin zayıf.Belki onun eli de zayıftır .Anlaşmalıyla almaya bak o halde..Hiç vermrzse çekişmeli yapSahitte ancak ailem olabilir onlarda benim anlattiklarim kadariyla ve esimle komustuklari kadariyla biliyolar. Avukatta aile disindan olsa daha iyi olur dedi ama yok iste.. darp raporu da yok sahit delil konusu biraz sikintili
Evet bu hediyeyi ona vermek istemiyorum ama dedigim gibi sahit konusuda sikintili bunlar yalanci sahit bile ayarlar ben yapamam allahtan korkarim.. elimdekilerde neye yeter bilmiyorum..Sizin hicbir sey almadan cekip gitmeniz eski esinize hediye olur resmen.
Sakin bu haksiz maglubiyeti kabul etmeyin.
Sonuna kadar direnin sizin gibi kararli tuttugunu koparan kadinlar cogalsin ki bu herifler kadini boyle kullanip butun mal varligini alip bi kenara atamasin.
seni aza razi etmesine izin verme sakin.. en agir sartlari koy, yani hakkin olani iste tabiki..Evet hemen siyrilmak istiyo. Tabi dava acsam pasa pasa odeyecek. Ama ben guzellikle ver anlasmali bosanalim diyorum.
aynı şeyi bana dediklerinde aklım başıma gelip gidip rapor almıştım.bi tarafın kocanı hala sevdiği için vicdanınla hareket ediyosun.ama artık mantık devreye girmek zorunda !Yıprancam diyosun kocanın senin altınlarını başka bir kadınla çatır çatır yediğini görünce daha çok yıprancaksın bu yüzden ne alabiliyosan al
Evlendikten sonra cektigi 10 bin tl kredi var. Bi de telde babama demisti oynadim evet diye. Yani tel kayitlari dinlenebilirse o da bi kanit. baska da kupon falan yok. Avukatta kredi dokumunu cikarabiliriz dedi . Yok devlet isinde calismiyo su an gic bi iste calismiyo.Kumar oynadigina dair elinde delil yokmu? Bu evlilik birligi icin bir suc teskil etmiyomu peki avukat ne diyo? Esin devlet isinde mi calisiyo ben suc diye duymustum ole sikistirirsin belki?
Haklisin bu yolun bi daha geri donusu yok. su anda aldim aldim bi daha istesemde alamam bunun pismanligini yasamamaliyimArkadasim uzun surerse sursun. Pismanliginiz omur boyu surecek. Alin hakkinizi sakin birakmayin.
Tek dinlememiz gereken mantigimiz arkadasim..aynı şeyi bana dediklerinde aklım başıma gelip gidip rapor almıştım.bi tarafın kocanı hala sevdiği için vicdanınla hareket ediyosun.ama artık mantık devreye girmek zorunda !
ben o kadar gaddar oldum ki yetişemiyo artık bana.Tek dinlememiz gereken mantigimiz arkadasim..
Haklisin acinmayi haketmiyolar. Ben de haketmedim kufur dayak hakareti. Ama onlar bizi bunlara layik gordu. Biz de onlar neye layksa hakeetiklerini yapicazki ben
ben o kadar gaddar oldum ki yetişemiyo artık bana.
yıllardır haksız yere bana ettiği küfüleri hakaretleri en son attığı dayakları.kendi güvensizliğinin acımasını benden çıkarıdğı yılların acısını bi çırpıda kaskatı yüreğimle dimdik duruşumla geri alıyorum.
ki ben onun bi çöpüne bile muhtaç değilken öyle şewyler yaptım ki.banyodaki life kadar banyo perdesine kadar tuvaletti terliğime kadar aldım.niye mi.annesi babası o beni evden kovarken çocuk kovuyoruz sandılar.bana ekmek haram ederken benim onların soyadını taşıdığımı unuttular.ellerini kollarını sallayarak kurtulcaz sandılar da onlar.
eşim bile diyo ki sen mal düşkünüymüşün.para pıl düşkünüymüşün.yo hiç öyle değilim.sadeec artık vicdanım merhametim yok onlara karşı.yaptıkları hiçbişeyi alttan almıyorum.çünkü ben o lafları haketmedim.
Benim derdim onun altinini alip takmak degil.zengin olmicam onun altinini alinca. Sadece hakkim olani birakirsam pisman olmak istemiyorum. tabiki hayatimi kuttarmak oncelikli amacimHalen altınları düşünüyorsun ya hayret onun altınada şeyinede .......
Canını ve hayatını kurtar ..
Ne hali varsa görsün sen yine altın alır takarsın adı üstünde kumarbaz , yani hepsini kumara basacak 2 defa evlensede yine aynı şeyler olacak 2 kadınıda seni kandırdığı gibi kandıracak sen kendini kurtarmaya bak