Pişman olmamak adına fikir verseniz

Ne kadarlik takidan bahsediyoruz? Evet mahkemeler cok uzun sürüyor dise dokunur bişey yoksa ugrasma arkadasim. Ondan intikam alicam diye yipratma kendini kurtarabildigini kurtar yoluna bak. Baksana adam ben de sana boyle yaparim diyomus biliyor ne yapacagini. Yarin bigun hirslanirsa iftira da atar. Bunu herkesin onunde mhkde soylemekten cekinmez. Senin hayatıni arastirir. Biseyler bulmaya çalışır iliski anlaminda. Ne gerek var bunlara oyle çok ahim sahim bişey yoksa ayrilmayi da kafaya koyduysan bosver ugrasma cekismeliyle falan
atar iftirasını çokta güzel uğraşır. öyle inat bi insan. para vermemek uğruna elinden geleni yapar paragözün teki çünkü. daha ayrılır ayrılmaz iftiralarıyla uğraştım ben zaten. babamın evine gelirken kimbilir kimle gelmişim gibilerden hem babası hem kendisi babama yüklendi. babamda bana güveniyo allahtan korudu kolladı. benim koca müsvettesi kendi kumar pisliklerini örtmek için karısının namusunu ortaya dökmekten çekinmeyen bi insan. bu yapıdaki insandan da açıkçası ben herşeyi bekliyorum. ha ispatlayamaz allaha şükür anlım ak ama böyle şeylerin konuşulması bile mide bulandırıcı.
öyle ahım şahım bişey alamam zaten. ev nikahtan önce alındı araba desen yok. düğün takıları 5-10 bin falan tutar heralde. bi de bilezikler var işte.. yanına kar kalacak yaptıkları eğer uğraşmazsam ama yıpranmamak daha önemli bazen.

Bırak çekişmeli olsun. Kumarda iddada öyle yeme değil paraları.
Hakkını söke söke al. Bozdur bozdur ye sonrada :KK14:

Bırak çekişmeli olsun. Kumarda iddada öyle yeme değil paraları.
Hakkını söke söke al. Bozdur bozdur ye sonrada :KK14:
yedi paraları altınları bana ödetti borçlarını şimdi de pişkin pişkin ben de tazminat davası açarım diyo beni zarara uğrattınız diyo kim kimi uğrattı acaba

Allah o kadar büyük ki sen kendini hiç üzme.İlk boşanan da sen değilsin son boşanan da.. Çekişmeli olacak sa eğer sana attığı mesajları vs biriktir silme.. Varsın istediği kadar iftira atsın..Yok babasının evine erkek ile gitti..Vs.. Daha ne atabilir ki..

Sende kkb kayıtlarını çıkarttır..Sürekli borçlandığını evine bakmadığını.. Kumar oynadığını vs..2 şahit bul tamam...

İlahi adalet o kadar büyük ki.. Tersine çeviriverir adamı..Uğraş sonuna kadar telefonlarını açma..Duyma görme. Sana biri birşey derse onla ilgili konuyu kapat.

Senin imtihanın da şu an bu.. Rabbim yardımcın olsun...Ama unutma sakın o insan için üzülme kendini yıpratma..

avukat herşeyle karşılaşabilirsin diyo. çekişmelide nelerle karşılaşıyoruz diyo.iftirada atabiliyolar yıpratıcı oluyo diyo
Sen kendini biliyorsun iftira bedelini iki dünyada da ödeyemez .Allah her zaman mazlumun yanındadır .Boşanmak ayıp değil gunah değil sen tahlil siz bir evlilik yaptın eminim her şey çok zordur ama gönlünü dar etme her şey olacağına varıyor .

Allah o kadar büyük ki sen kendini hiç üzme.İlk boşanan da sen değilsin son boşanan da.. Çekişmeli olacak sa eğer sana attığı mesajları vs biriktir silme.. Varsın istediği kadar iftira atsın..Yok babasının evine erkek ile gitti..Vs.. Daha ne atabilir ki..

Sende kkb kayıtlarını çıkarttır..Sürekli borçlandığını evine bakmadığını.. Kumar oynadığını vs..2 şahit bul tamam...

İlahi adalet o kadar büyük ki.. Tersine çeviriverir adamı..Uğraş sonuna kadar telefonlarını açma..Duyma görme. Sana biri birşey derse onla ilgili konuyu kapat.

Senin imtihanın da şu an bu.. Rabbim yardımcın olsun...Ama unutma sakın o insan için üzülme kendini yıpratma..
aslında tam olarak yapmak istediğim bu. Rabbimin adaletine inanıyorum. sonuna kadar mücadele edip beni bu kadar yıpratmanın karşılığını almak istiyorum. ancak o zaman soğur içim. söylenebilcek en iğrenç şeyleri zaten söyledi. karısı için bi adam bu kadar rahat bu şekilde konuşabiliyosa onun adamlığından şüphe etmek lazım.
yanlız tek çekincem evden ondan habersiz çıkıp geldim. bunun üzerinden haksız çıkar mıyım. ama o da arkamdan eşyalarımı gönderdi. yani bu durumda o da haksız çıkıyo terke zorlayıp geri dönmemi de bi nevi engellemiş oldu.

Sen kendini biliyorsun iftira bedelini iki dünyada da ödeyemez .Allah her zaman mazlumun yanındadır .Boşanmak ayıp değil gunah değil sen tahlil siz bir evlilik yaptın eminim her şey çok zordur ama gönlünü dar etme her şey olacağına varıyor .
tabiki bunun bedelini ödeyemecek. ona da söyledim ben ne dedimki diyo. namusuna iftira atmakmı oluyo diyo. ne sanıyosa söylediklerini hafif sanıyo galiba.

aslında tam olarak yapmak istediğim bu. Rabbimin adaletine inanıyorum. sonuna kadar mücadele edip beni bu kadar yıpratmanın karşılığını almak istiyorum. ancak o zaman soğur içim. söylenebilcek en iğrenç şeyleri zaten söyledi. karısı için bi adam bu kadar rahat bu şekilde konuşabiliyosa onun adamlığından şüphe etmek lazım.
yanlız tek çekincem evden ondan habersiz çıkıp geldim. bunun üzerinden haksız çıkar mıyım. ama o da arkamdan eşyalarımı gönderdi. yani bu durumda o da haksız çıkıyo terke zorlayıp geri dönmemi de bi nevi engellemiş oldu.

sonuçta gittiğini anlamış sen davanı açmadıysan bir an önce aç..hemen tedbir nafakası iste..

sen kendin ayrılmayı istiyorsun zaten illa anlaşmalı boşanmak zoruda değilsin.. Ztn taleplerin karşılansaydı anlaşmalı boşanırdın..

Çekişmeli olması için illa seni evden atması yada haberinin olmasını gerektirmez.

sonuçta gittiğini anlamış sen davanı açmadıysan bir an önce aç..hemen tedbir nafakası iste..

sen kendin ayrılmayı istiyorsun zaten illa anlaşmalı boşanmak zoruda değilsin.. Ztn taleplerin karşılansaydı anlaşmalı boşanırdın..

Çekişmeli olması için illa seni evden atması yada haberinin olmasını gerektirmez.
henüz açılmadı dava..
çalışıyorum da nafaka talep edemem o yüzden.
tabiki taleplerim karşılansa anlaşmalı olcak bitcek.

Evet bu şans önüme bir defa geleceği için iyi düşünmeliyim. tabiki avukat uğraşacak ama yıpratıcı bi süreç yine de korkuyorum.

zaman öyle de geçiyor böylede geçiyor, yıpranırım falan diye düşünme, keşke demezsin en azından o kadar çile çekmişsin, bu kadarına da katlan,uğraş al hakkını

Konunun hepsini okuyamadim ama en iyisi sen bir avukata git. Bu boyle burda yazmakla olmaz. Avukata aklindaki herseyi sor, ona gore karar ver cekismeli mi anlasmali mi olacagini. Durusmalara da gitmene gerek yok.

Haklarından vazgecersen, kolayca sıyrılmasına izin verirsen cok pişman olursun.. Vermem filan demis,pasa paşa da ödemek zorunda .. Maddi manevi tazminat davasi da ac, sana takılan her seyi ödemek zorunda, bozdurmus olsanız bile.. Uyanık beyefendi hemen siyrilirim sandı galiba..

Haklarından vazgecersen, kolayca sıyrılmasına izin verirsen cok pişman olursun.. Vermem filan demis,pasa paşa da ödemek zorunda .. Maddi manevi tazminat davasi da ac, sana takılan her seyi ödemek zorunda, bozdurmus olsanız bile.. Uyanık beyefendi hemen siyrilirim sandı galiba..
Evet hemen siyrilmak istiyo. Tabi dava acsam pasa pasa odeyecek. Ama ben guzellikle ver anlasmali bosanalim diyorum.

Çok yıpratıcı evet.Ama birşey vermiyorsa tabiki çekişmeli.iyi ispat ve iyi şahitlerle.Kendinle beraber onu da yakıyorsun..

X