atar iftirasını çokta güzel uğraşır. öyle inat bi insan. para vermemek uğruna elinden geleni yapar paragözün teki çünkü. daha ayrılır ayrılmaz iftiralarıyla uğraştım ben zaten. babamın evine gelirken kimbilir kimle gelmişim gibilerden hem babası hem kendisi babama yüklendi. babamda bana güveniyo allahtan korudu kolladı. benim koca müsvettesi kendi kumar pisliklerini örtmek için karısının namusunu ortaya dökmekten çekinmeyen bi insan. bu yapıdaki insandan da açıkçası ben herşeyi bekliyorum. ha ispatlayamaz allaha şükür anlım ak ama böyle şeylerin konuşulması bile mide bulandırıcı.Ne kadarlik takidan bahsediyoruz? Evet mahkemeler cok uzun sürüyor dise dokunur bişey yoksa ugrasma arkadasim. Ondan intikam alicam diye yipratma kendini kurtarabildigini kurtar yoluna bak. Baksana adam ben de sana boyle yaparim diyomus biliyor ne yapacagini. Yarin bigun hirslanirsa iftira da atar. Bunu herkesin onunde mhkde soylemekten cekinmez. Senin hayatıni arastirir. Biseyler bulmaya çalışır iliski anlaminda. Ne gerek var bunlara oyle çok ahim sahim bişey yoksa ayrilmayi da kafaya koyduysan bosver ugrasma cekismeliyle falan
öyle ahım şahım bişey alamam zaten. ev nikahtan önce alındı araba desen yok. düğün takıları 5-10 bin falan tutar heralde. bi de bilezikler var işte.. yanına kar kalacak yaptıkları eğer uğraşmazsam ama yıpranmamak daha önemli bazen.