Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biliyorum nasıl hissettiğini. ben de o yüzden kendime günlük açtum böyle. her günümün her öğünümün hesabını vereyim diye. bir de kendi kendimi telkin ediyorum üç ay diyorum üç ay dayan nolcak 60 kiloya ineceksin az sabır az irade diyorum işte öylemavimli olmuyor cnm ya napıcam ben birtürlü motive olamıyorum cok sıkıldım 1 ileri 2 geri
iyi akşamlar. kaç olmak istiyorsun canım? kaç kilo fazlan var?Kızlar iyi akşamlar bende günlüğe katılmak istiyorum 71.6 cıktım bu sabah tartıda ilk defa bu rakamı gordum baslamazsam aldı basını gidiyor kilolar
benim de 60ın altına inmek. ben 3 ayda disiplinli programlı bir şekilde yapacağım çünkü bir senedir yapacağım yaparım diye oyalanıyorum. geçen sene 9 kilo vermiştim. birkaç kilo geri aldım vermem gerekirken.nisan sonuna kadar 13 kilo vereceğim inşallah.Öncelikle hedefim 60 ağustosa kadar vermek istiyorum
öyle oluyor bir kilodan fazla oynama olmamasına dikkat etmek gerekiyor sadece.günaydın cnm bu sabah 71.7
halbuki ptesi 71.0 dim off yaaa