pisboğazlığın dibi bu kilolar yetti

öğlen yemeğim az kıymalı ıspanak, yoğurt ve bir parça peynirli börek. börek sıcacıktı napim dayanamadım. öğlen yemeği 400 kalori. akşama bir çorba yapayım bari. yoksa günlük kalori fazla olacak.

akşam bir kase mercimek çorbası, 3-4 ceviz, 200 kalori. bugün toplam 1100 kalori.

biraz önce tartıldım. 72.4 kahvaltı olarak sırf sütten bir neskafe, birkaç kuru kayısı ve çiğ badem, 150 kalori.

karnım acıktı :KK64: iki yumurta haşladım yanına da bir dilim kızarmış kepekli ekmek, 200 kalori.

mavimli olmuyor cnm ya napıcam ben birtürlü motive olamıyorum cok sıkıldım 1 ileri 2 geri

mavimli olmuyor cnm ya napıcam ben birtürlü motive olamıyorum cok sıkıldım 1 ileri 2 geri
biliyorum nasıl hissettiğini. ben de o yüzden kendime günlük açtum böyle. her günümün her öğünümün hesabını vereyim diye. bir de kendi kendimi telkin ediyorum üç ay diyorum üç ay dayan nolcak 60 kiloya ineceksin az sabır az irade diyorum işte öyle :KK59:

öğlen arkadaşımla bir bira içtim, 215 kalori, akşam yemeği ciğer şiş 200 kalori, bir parça pide 100 kalori.
bugün toplam 965 kalori.

Kızlar iyi akşamlar bende günlüğe katılmak istiyorum 71.6 cıktım bu sabah tartıda ilk defa bu rakamı gordum baslamazsam aldı basını gidiyor kilolar

Öncelikle hedefim 60 ağustosa kadar vermek istiyorum
benim de 60ın altına inmek. ben 3 ayda disiplinli programlı bir şekilde yapacağım çünkü bir senedir yapacağım yaparım diye oyalanıyorum. geçen sene 9 kilo vermiştim. birkaç kilo geri aldım vermem gerekirken.nisan sonuna kadar 13 kilo vereceğim inşallah.

İnşallah veririz eger tahmin ettigim gibi olursa bende ağustos'a kadar 60 ın altında olurum :KK68:

bu sabah 72.3 çıktım. kahvaltı olarak tulum peyniri, 6-7 yeşil zeytin, bir dilim kızarmış kepek ekmek. 300 kalori.

Bende sabah kahvaltısı olarak mısır gevregi ve sut yedim öğlende bol yeşillikli yumurta yemeyi dusunuyorum

öğlen yarım tabak kıymalı patates yemeği, bir kase yoğurt ve tadımlık tam tahıllı ekmek 350 kalori.

akşam yeşil mercimek yemeği 200 kalori, muz ve yeşil elma 200 kalori. bugün toplam 1050 kalori.

X