pisboğazlığın dibi bu kilolar yetti

evet bugün öğlen tandır et ve pilav, 500 kalori
akşam çok az helva ve çay 200 kalori
toplam 700 kalori.

bu sabah biraz tulum, bir dilim kızarmış çavdar, iki zeytin, 200 kalori
öğlen az kıymalı makarna, ayran 300 kalori
akşam avuçiçi kadar ev yapımı peynirli pide, helva, çay ve biraz kuruyemiş 500 kalori
toplam 1000 kalori

cumartesini yazayım unutmadan.
kahvaltı bir yarım dilim kızarmış çavdarlı ekmek, yağda yumurta, az fıstık ezmesi ve reçel 300 kalori
ara doğal kuruyemiş 200 kalori
öğlen peynirli makarna 400 kalori
akşam pudra şekerli yoğurt 200 kalori
1100 kalori

bu iki hafta kamp yapıyorum, çok çalışıyorum bitirmem gereken kitap bölümlerim falan var . hazır evdeyken dikkat edeyim dedim ama ne çare. dün gündüz yarım paket çikolata ve muz yedim atıştırmalık, 500 kalori. neyseki akşam yemeği yemedim. öğlen yemeğim peynirli makarna 400 kalori. kahvaltım çok az peynir, ekmek 150 kalori
aaa bi de yürüyüş sonrası eşimle birer küçük bira, 200 kalori
dün toplam 1350 olmuş.

1350 kalori offf ya yediğim çikolata muz ikilisi yüzünden hep. benim hiç bir suçum yok :ukala:

çarşamba perşembe de geçti eşim evdeydi kalori hesabı falan yapamadım. hatta dün yatmadan iki tane çokonat götürdüm :işsiz:

dünkü menümü yazayım bari. sabah peynirli omlet, 4 ceviz 300 kalori
öğlen tavuk nuggets, 3 orta boy büyüklükte, 360 kalori
bir çokonat, 180 kalori, bir küçük puding 100 kalori
bir paket kremalı bisküvi 360 kalori
toplam 1300 kalori

çoktandır yazmadım çünkü işten başımı kaldıramadım. rejim de yapmadım doğru dürüst birkaç haftadır. bu sabah tartıldım 70 kiloyum. devam o zaman.

Umarım kısa zamanda kilo verebilirsin, ben de üniversiteye başladığımdan beri 20 kilo aldım. 77 oldum üzerime yapıştı gitmiyor resmen, dizime belime ağrı vuruyor, kilo vermem lazım artık. :KK43:

bugün pazartesi. kalori hesabına devam.
kahvaltı az beyaz peynir, bir dilim kızarmış ekmek, domates, zeytin, az kayısı reçeli 350 kalori
öğlen gene kahvaltılık ve bir dilim limonlu kek 500 kalori
akşam bir küçük peynirli sandviç, çay 200 kalori
1050 kalori toplam.

Ne kadar uzun zamandır yazmamışım buraya :eek:ee hamilelik herşeyi değiştirdi tabi :halay: ikizlerimi doğurdum, şimdi verilecek daha çok kilom var ama hepsini yaza kadar vereceğim bu sefer ki inat başka inat :deli: decluterring yapıyorum artık yani sadeleşiyorum. Evimi, bedenimi, zihnimi sadeleştiriyorum. :KK36:

14 Ocak 2016 da şöyle yazmışım:

"sabah tartıldım. 73.7 kiloyum. hedefim mayısa 60'ın altına inmek ve orda kalmak".

Şimdi ise 81 kiloyum. Hedefim mayısa 60a inmek :eek: dejavu mübarek. Sadece daha şişmanım :110:

14 Ocak 2016 da şöyle yazmışım:

"sabah tartıldım. 73.7 kiloyum. hedefim mayısa 60'ın altına inmek ve orda kalmak".

Şimdi ise 81 kiloyum. Hedefim mayısa 60a inmek :eek: dejavu mübarek. Sadece daha şişmanım :110:
Kolaymı ama ya doğum yaptin hemde ikiz.
Istenince ve iradelı olunca veriliyor.
Ama sanki ben iradesizim bu ara.
Aksam yemeyerek deniyorum şimdilik bakalim - görecekmiyim tartida

Kolaymı ama ya doğum yaptin hemde ikiz.
Istenince ve iradelı olunca veriliyor.
Ama sanki ben iradesizim bu ara.
Aksam yemeyerek deniyorum şimdilik bakalim - görecekmiyim tartida
Ben de aynı taktiği uyguluyorum öğlen ve akşamı birleştirdim 3-4 gibi yiyorum.

Ohoooo bir sene geçmiş üzerinden ben hala rejimdeyim. Eh düzenim bir oturmadı ki. Bu sefer de ülke değiştirdik :KK70:

X