pisboğazlığın dibi bu kilolar yetti

dün kahvaltı bir adet yağda yumurta, bir dilim kızarmış ekmek 200 kalori
öğlen ızgara köfte, yeşil salata 300 kalori
acıktım akşama doğru yaramazlık yaptım, bir hambuger, az patates kızartması ve çilekli dondurma 700 kalori
akşam arkadaşıma gittim bir kadeh kırmızı şarap, yerfıstığı 500 kalori
toplam 1700 kalori :KK20:

öğlen pirzola 3 adet, salata 400 kalori
kazandibi 200 kalori
toplam 1000 kalori

bugün sabah tansiyonum çok düşüktü. iyi kahvaltı yaptım bu yüzden. hem yumurta hem de biraz fıstık ezmesi ve reçel, iki dilim tahıllı ekmek 400 kalori
öğlen brüksel lahanası ve yoğurt. bir dilim buğday ekmeği 400 kalori
akşam mercimek çorbası, bir küçük muz, iki hurma 300 kalori
dayanamasım sade filtre kahve ve bir bitter çikolatalı gofret 200 kalori
1300 kalori etti.

bugün sabah beyaz peynir, ceviz, siyah zeytin ve tahıllı ekmekle kahvaltı, 300 kalori
öğlen ton balıklı salata ve makarna 500 kalori
akşama doğru çay ve 8/9 selanik gevreği, 400 kalori
toplam 1200 kalori

dünü yazayım hemen. bu arada kilo bildirimi yapmıyorum çünkü hala 69 u net göremedim :KK43:
kahvaltı haşlanmış yumurta, az beyaz peynir, bir kaç çeri domates, birkaç siyah zeytin. bir dilim tahıllı ekmek, 300 kalori
öğlen bir mercimek çorbası, bir adet enginar, az yoğurt 250 kalori
ara bir minik muz, ceviz, 150 kalori
akşam zeytinyağlı kereviz, iki kadeh kırmızı şarap 500 kalori
1200 kalori

bu sabah da yağda yumurta ve bir dilim kızarmış ekmek ve birkaç zeytin 300 kalori
öğlen geç saatte makarna, kereviz 400 kalori
bir küçük muz, birkaç hurma, ceviz 300 kalori
1000 kalori toplam

kahvaltı yağda yumurta, bir kaç siyah zeytin bir çatal beyaz peynir, bir dilim kızarmış ekmek 300 kalori
öğlen iki gibi kızgara bonfile, yeşil salata, bir adet zeytinyağlı enginar 700 kalori
bir ponçik ve sade çay 300 kalori
1300 kalori toplam.

dün giremedim yorgunluktan. ama toplam 1400 kaloriydi hesapladım. kocama portakkallı bir kurabiyenin sonucu bu tabi.

bugünü de yazayım hemen. kahvaltı beyaz peynir, siyah zeytin, ceviz, kızarmış ekmek 250 kalori
az çorba, kızarmış tavuk, az yoğurt 300 kalori
havuçlu kek, sütlü kahve 250 kalori
800 kalori toplam

Bu sabah tartıldım neyseki 69um. Nisan ayında iki kilo verip nisanı 67 olarak bitirmeyi hedefliyorum inşallah. Ayda iki kilo, yavaş ama sağlam adımlarla ilerliyorum. :nazar:

cuma cumartesi giremedim iş güç çok yoğundum. eşimle ev için yapmamız gerekenler vardı. neyse pazar oldu bile. cuma günü çok yedim, cumartesi de. regli oldum çünkü. bu ay da hamilelik suya düştü :KK43:

kahvaltı bir dilim kızarmış kepekli ekmek, biraz eski kaşar, üç dört siyah zeytin, iki ceviz 250 kalori
öğlen bir filtre kahve, bir elma, iki oreo, 200 kalori
birazdan minik peynirli bir sandviç ve çay 200 kalori
akşamı henüz bilmiyorum.

acil toparlanmam gerek noluyor anlamadım gezegenler geriye gidiyor ondan mıdır acep anlamadım :KK70:

bugünü yazayım bari yoksa dünümü desem saat 12yi geçti.
kahvaltı haşlanmış yumurta, az beyaz peynir, iki dilim çavdar, birkaç siyah zeytin ve ceviz 350 kalori
öğlen brüksel lahanası, yoğurt 250 kalori
ara hurma, kuru kayısı ve çay 250 kalori
akşam bir adet bezelyeli enginar, bir portakal 300 kalori
toplam 1150 kalori

X