Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağolasın canım benim şu 60lara dönüş yapsam gerisi daha hızlı gelir eminim.cnmmmmm meraba eski ama yeniden devreye aldığın topiğin hayırlı olsun. ama bak süpersin ki iki bebeden sonra salıp da kilo almamışsın. devamı da çok güzel gelir eminim be takipteyim burdan da seni.
Sağolasın canım benim şu 60lara dönüş yapsam gerisi daha hızlı gelir eminim.
Ne de güzel olursen sağol cnm. tabi ki gelecek 60 lar. kaç kilocuk kaldı ki şurda. yeni yıla bakarsın 69la girersin kimbilir
merhabalar,bende şuraya ilişeyim, kilo 70 şimdilik en kısa hedef 65i görmek, bende çalıştığım için zaten vaktim yok, bir de gebelik istediğim için bir zararı olur diye spor yapmaya çekiniyorum, gitmesi lazım ama nasıl gidecek bu kilolar bilmiyorum
evet canım düşünüyorum o yüzden dikkat ediyorum yaklaşık 4 kilo kadar verdim ama çalışırken zor oluyor hem spor yapamıyosun hemde menü seçme şansın yokmerhabalar,
hamilelik düşünüyorsan ver kiloları ben veremedim üzerine de 10 kilo aldım hamilelik sürecinde. böylece toplam 20 kilo fazlam oldu. şimdi 10u gitti 10u kaldı. daha yolun yarısındayım.
Akşam hafif ye o bile fark yaratır. Ben de spor yapamıyorum şimdilik.evet canım düşünüyorum o yüzden dikkat ediyorum yaklaşık 4 kilo kadar verdim ama çalışırken zor oluyor hem spor yapamıyosun hemde menü seçme şansın yok
akşam çoğu zaman yemiyorum kuzum yesemde sadece çorba yiyorum :)Akşam hafif ye o bile fark yaratır. Ben de spor yapamıyorum şimdilik.
Tamam iyi durumdasın o zaman. Sıkıntı yok. Verirsin topu topu üç beş kilo :)akşam çoğu zaman yemiyorum kuzum yesemde sadece çorba yiyorum :)
inşallah canım hep birlikte zayıflayalım, bebiş olursa tekrar kilo alıcam ama olsun onlarda giderTamam iyi durumdasın o zaman. Sıkıntı yok. Verirsin topu topu üç beş kilo :)
Ben bir seneden fazladır diyet grubundayım hiç veremedim desem muhabbet güzel ama ben de azim yok, heves yokBende 71 ı gördüm en son. Halbuki 58 de manken gibiydim bence yani 13 kilo fazlam var ve doymayan midem durmayan boğazım var burda diyet gruplarına katılmaya karar verdim en azından ordaki arkadaşlara karşı kendimi sorumlu hissedip istikrarlı şekilde kilo veririm diye düşünüyorum
Çok iyi 10 kilo vermişsin tebriklerKizlar hepimiz donem donem bunu yaşıyoruz. Motive olmak cok onemli. Karar vermek kararli olmak. Kimse bizim agzimiza yemek sokmuyor. Biz kendi ellerimizle kendimizi zehirliyoruz.
Ben 72 kilo ile diyete baslamistim simdi 62 kusurum. 10 kilo vermisim ama cok zorlandim. Bu işin kurali ac duracağız. Baska türlü olmuyor.
İlk zamanlar basladim bozdum surekli. Bende oruç tutmaya basladim . Hatta oyle ki gece yatmadan 2 bardak su icip hizlica niyet ettim. Bundan da caymamak için.
3 gün oruc tuttum. Biraz alisti vucut ac kalmaya.
Sonra firsatim oldukca yine oruc tuttum. Sahur yapmadim. İftarda abartmadan yedim.
Saglik ile birleştirmiş oldum
Sonra da portein diyeti ya da dukan kolay. Bunlarda sinirsiz yumurta peynir sut yoğurt tavuk var. Yine cok yiyoruz ama sağlıklı.
Elma diyeti de güzel. Gün boyu sürekli elma yiyoruz.
Aklimda simdi hurma yoğurt diyeti var.