pisboğazlığın dibi bu kilolar yetti

ama tabiki yedim. regl durumu napim. eşimle dışarı çıktık sahlep içtik, bir küçük parça da çikolata yedim, 250 kalori.
bugün toplam 950 değil 1200 oldu napalım.
:KK48: çok şirin yazmışsın mavimli.
Sabahlara yağlı şekerli giriş nedir yahu? helva :)) Normal kahvaltı üstüne bence azcık helva olabilirdi.
Un helvasına ve irmik de iyi kavrulmuşsa ona ben olsam ben de dayanamazdım ama :-)

:KK48: çok şirin yazmışsın mavimli.
Sabahlara yağlı şekerli giriş nedir yahu? helva :)) Normal kahvaltı üstüne bence azcık helva olabilirdi.
Un helvasına ve irmik de iyi kavrulmuşsa ona ben olsam ben de dayanamazdım ama :-)
irmik helvasıydı o kavrulmuş :confused: bayılırım sorma. ama normalde sağlıklı kahvaltı yapmaya özen gösteriyorum :KK22:

evet dün kendimden geçtim evdeki çeşit çeşit çikolatalardan yedim. sonrra da saat onda yatıp uyudum. aslında öğünlerimi normal yedim. ama o kadar üzgündüm ki mutfağa gittim geldim çikolata attım ağzıma. neyse pişman değilim. öyle bir gündü diyelim. tabi kalori yazmıyorum ve bu sabah tartılmıyorum :KK66:

dün de çikolataya devam. yahu evde çikolata olunca - hem de bu iyisinden hollanda çikolatası - gözüm dönüyor vallahi :KK57::confused:

bugün neler yedim? sabah beyaz peynir, iki dilim domates, bir dilim kızarmış ekmek 250 kalori
öğlen tavuklu biberli sote, az patates kızartması ve az pilav 800 kalori
bir küçük dilim çikolatalı çilekli doğumgünü keki 200 kalori
akşam yemedim.
toplam 1250 kalori

kahvaltı yağda yumurta, bir dilim kızarmış ekmek 200 kalori
öğlen az karnıbahar, yoğurt, kuru patlıcan dolması, çorba 600 kalori
acıktım dört gibi bir tost, bir çikolatalı gofret 300 kalori
toplam 1100 kalori

çarşambayı yazayım hemen. sabah yumurta, kızarmış bir dilim ekmek, 200 kalori
geç öğlen yemeği ızgara bonfile ve yeşil salata 600 kalori
akşam sahlep ve küçük bir parça çikolata 300 kalori
toplam 1100 kalori

şimdi de perşembe :KK70:napayım giremedim nete iki gündür. sabah kavurmalı yumurta 250 kalori
geç öğlen fırında tavuk az sebze, yoğurt 350 kalori
akşam üstü çayla iki minik parça cezerye 120 kalori
toplam 720 kalori

kahvaltı biraz peynir, 3-4 yeşil zeytin, 3 ceviz, az pide 250 kalori
öğlen kahve ve küçük bir parça çikolata 200 kalori
akşam patlıcan yemği az pide, üzerine 2 halka tatlı bir dilim limonlu kek 1000 kalori
toplam 1450 kalori

bugünkü menümü yazayım hemen
kahvaltı az menemen, az pide 250 kalori
öğlen bir küçük simit 200 kalori
akşam saç tava, az yoğurt, bir dilim limonlu kek 500 kalori
çilek 150 kalori
1100 kalori bugün toplam.

pazar günü kahvaltı kavurmalı yumurta, iki zeytin 300 kalori
geç öğlen bir porsiyon etli kuru fasülye, pilav, salata 600 kalori
bir dilim kek, çay 150 kalori
1050 kalori

bugün kahvaltı olarak bir kase cereal yedim, 200 kalori ama beni hiç tutmadı bu yüzden 11 gibi beyaz peynirli bir sandviç yedim, 300 kalori.
öğlen üç gibi iki adet etli biber dolması ve yoğurt yedim, üzerine de fıstıklı kadayıf yedim yarım porsiyon, 600 kalori
sonrasında birşey yemedim. bugün doğrudüzgün su içmeye fırsatım olmadı malesef :KK43:
1100 kalori toplam

X