Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bugün kahvaltı iki yumurta yağda, birkaç siyah zeytin, bir dilim buğday ekmeği 350 kalori öğlen patlıcanlı sebze yemeği 200 kalori ara bir kaç kuru kayısı, badem, bir küçük muz 200 kalori akşam bir fincan sütlü kahve 100 kalori toplam 850 kalori
bugün sabah bir yumurta, bir dilim kızarmış tahıllı ekmek, sade filtre kahve 150 kalori. geç öğle yemeği bir porsiyon ızgara bonfile,yeşil salata, iki kaşık zeytinyağlı bakla 350 kalori. toplam 500 kalori.
dün misafir geldi irmik helvası kavurdum tabi bir tabak da ben yedim :) hiç dayanamam irmik helvasına. sabah menemen, az zeytin, peynir, bir dilim ekmek 300 kalori geç öğle yemeği fırında patatesli et, yoğurt 500 akşam bir muz, bir tabak helva 250 kalori cumartesi toplam 1050 kalori
bugün bir dengesizlik yine üfff. kahvaltı helva, az sütlü kahve 350 kalori ( neyseki helva bitti :) geç öğlen yemeği kavurma, pilav, salata 600 kalori toplam 950 kalori akşam başka bişey yememeyi umuyorum.
ama tabiki yedim. regl durumu napim. eşimle dışarı çıktık sahlep içtik, bir küçük parça da çikolata yedim, 250 kalori. bugün toplam 950 değil 1200 oldu napalım.
dün yediklerimi de yazayım önce. kahvaltı bir fincan latte, iki kuru kayısı, 150 kalori öğlen bir dilim limonlu kek ve latte 250 kalori akşam somon ve salata, bir de bir avuç patlamış mısır 600 kalori toplam 1000 kalori