Pırlanta yüzük her yerde takılır mı?

demetooo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mart 2017
1.623
3.146
53
Arkadaşlar selam,

Şu aşağıdaki gibi bir yüzüğün gündelikte takılması abartılı mı olur? Genelde elbise, takım vb giyen biriyim. Bence pırlanta artık herkeste olduğu için abartılı değil ama sizin fikrinizi de alayım.

tarzınıza yakıştırıyorsanız ve manevi anlamı var ise sizin takılır. neden takılmasın ki?

ayy bu yuzugu oldum olası begenirim.
güle güle iyi günlerde kullanın.
takın tabiki. yerime de takın.
ben cok spor giyinirim, bol pantolonlar converse ayakkabılar falan.. o yuzden almadım.

Eğer klasik ve ağır giyiniyorsanız takılır ama bence çok uygun değil çünkü parlıyor bunlar bende de bu tarz bi yüzük var düğünlerde takıyorum ben

Tektaş evli olduğumu belirten birşey sonuçta, eşim alyansını çıkarsa kızacağım gibi kendimde çıkarmazdım :)) neyse daldım gene hayallere... benim fikrimce sol yüzük parmağına takılan hiçbir yüzük çıkartılmamalı ( hijyenik durumlar hariç )

Bazı insanlarında birden fazla tektaşı oluyor değiştirip değiştirip takıyolar. Böyle bir imkan yoksa tarzımıza ve kıyafetlerimize en uygun olan yüzüğü seçmek mantıklı geldi

Tak gitsin, beğendiysen sallama mlleti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…