Pirinç Yutarak Zayıflama Yöntemi

tarja

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2009
157
7
arkadaşım 10 kilo vermiş mükemmel görünüyordu nasıl verdiğini sordum, anlattı paylaşıyorum sizinle

pirinç yutarak!
her sabah uyandığında pirinç yutmuş.

ilk gün 1 tane ikinci gün 2 tane 3. gün 3 tane

böyle 30. pirinç e kadar gelmiş. sonra eksilterek yutmaya devam etmiş. gün gün eksiltmiş.
bir 30 gün de o sürmüş.
pirinç yutmayı bitirdiğinde 10 kilo vermiş bile.

normal yemek yedim dedi. bir hafta sonra iştahı kesilmiş sonra fazla yememeye başlamış. böylece vermiş.

daha geri almamış kiloları.

enteresan geldi paylaşmak istedim.

S eneler öncesi bir tanıdığım, zevk için her gün pirinç ıslatıp yediğini söyledi.Şimdi okuyunca neden o kadar zayıf olduğunu anlıyorum.Üç tane çocuğu vardı hem genç gösterşyordu hem de çok zayıftı.Eski bir kaynakta pirinç haşlanır, yemeklerden önce 1 kaşık 1 fincan sıcak suyla karıştırılıp 10 gün yenirse oburluğa engel olacağı yazıyordu.10 günden fazla içmenin mide özsuyunu azaltacağı için tavsiye edilmiyordu.Demekki doğru....

Kızlar gerçekmidir bu gerçekse hergün deniycem ama ben şişmanlamamak için pirinç pilavı yemiyorum şimdi bunu okuyunca çok şaşırdım valla

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.
Keyifli paylaşımlar...

çok ilginç gerçekten denesek mi bende ne yutacağımı şaşırdım şu sıra çörekotuna başladım ikisini birden yapmak zararlı olurmu ki:44:

ben deneyeceğim şahsen. aç kalıp sağlıksızca kilo vermekten iyidir.

Arkadaşlar ben sabahları aç karnına 4 gündür felan içiyorum,sanki iştahım biraz azaldı.Doğru şekli böylemidir lütfen konuyu açan kişi bilgi versirse çok iyi olacak. bir keremi yosa her öğün arasımı içilecek.

Kızlar saçmalamayın lütfen apandisinizi patlatıcaksınız.Ha pirinç yutmuşsunuz ha kiraz çekirdeği....
Sonuçta pirinç sert bir madde midede eritilmesi çiğ çiğ yutarsanız midenizde eritilmesi zaman alır.Mide eritmek için fazla salgı salgılar bu yüzden zayıflatıyordur.Ama midenin fazla salgı salgılaması gerçekten zararlı.İleride daha fazla sorun çıkarır başınıza.Bence sağlıklı bir diyet yapmalısınız.

Arkadaşlar, 6 gündür içiyorum ve acayip iştahımı kapattı.Bugün akşam yemek istemedim ve zoraki 1 kase yoğurt yedim, bence deneyin.Apandisti tıkayacağını düşünmüyorum , çünkü çekirdek değil.Ayrıca suya ıslanınca bile hemen şişiyor, mide öz suyuyla hemen şişer ve erir diye düşünüyorum.İsterseniz korkunuz varsa akşamdan soğuk suya ıslayıp onu için.

Ben birşey anlamadım kızlar nasıl yani 1 tane tek pirinç tanesimi yutucaz yoksa 1 yemek kaşığı ıslatıpmı

Ben birşey anlamadım kızlar nasıl yani 1 tane tek pirinç tanesimi yutucaz yoksa 1 yemek kaşığı ıslatıpmı

Canım konu sahibinin yazdığı 1 pirinçle başlanacak 30 gün 1 er artırılarak yani 30 pirinç olana kadar devam edilecek sonra da her gün 1 tane eksiltilecek.Islatmayı ben arkadaşımızın teki apantisi patlatır deyince önerdim.

nasıl ya doğrun olabilirmi bu eğer doğruysa kolaymış bu deneyen arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum

Ben 12 gündür içiyorum,iştahımda belirgin bir azalma oldu.Yemeye çok dikkat etmedim ama sanki biraz kilo azalmam var gibi...

selam =)

ben gibi başlayan birini görünce çok sevindim =)

adet olduğum için başlayamamıştım, metabolizmam düzelince şişliklerim inince başladım ben de

bir tane pirinç pirinç tanesi. zaten 30 pirinç en fazla bir yemek kaşığı kadar ediyor inanmıyorsanız bakın deneyin. bir tabak pilavdan daha az.

su ile şişirme yöntemi iyiymiş, cesaret edemeyen arkadaşlara onu da deneyebilir. çin-kore-japon bayanları neden zayıf? tuzsuz yağsız pirinç pişirip yiyorlar ekmek yerine zaten doyuruyor lapa gibi bişey.

ben çok iştahlı ve midesini bu ara çok büyütmüş bi bayan olduğumdan

ayrıca metabolizmam çok yavaş olduğundan

yeşil çay + iki günde bir form çayı ile devam edicem. beyaz ekmek yerine çavdar ekmeği yiyorum. hayatımda yaptığım en bariz değişiklik bu.

( bu arada özel bir taktik vereyim. uyku sorunum olduğu için geceleri hep ayaktaydım, bu da kilo vermeme çok engel oluyordu. bir akşam şans eseri bir bardak kırmızı şarap içtim. sadece bir bardak. saat 11 de uyuyakalmışım sabah 7 de dinç bir şekilde uyandım. akşam yemeğini 7 gibi yiyorum bir iki saat sonra bir yeşil elma ile bir bardak sadece 1 bardak şarap içip 11 gibi uyuyorum, sabah 7 gibi uyanıyorum. bunun bile etkisini gördüm. uykusuz olanlar kilo veremiyor. bir haftada göbeğim söndü resmen.)

bir bardak ılık su ( ılık dediyse ılıkla sıcak arası su) ile her sabah bir tane pirinç. bana anlattığı budur.

PirinçGerçek bir dünyadır pirinç! Buğdaydan sonra dünyanın en çok işlenilen tahıl ürünüdür. Bağırsaklarda iyi çözülür, ama çözülemeyen unsurlar da taşır. Başka yerlerde bebek beslenme*sinde un şeklinde birincil gıdadır. Bunun nedeni sindirimsel rahatsızlık (gaz) yapmayan nadir gıdalar arasında yer almasıdır.

Sindirim ortamında kalması mide yanmasına neden olur çünkü anti-asit kaynağıdır. Diğer yandan tam pirinç tüketimi üri-ner böbrek taşlarını engeller, önemli bir bilgi bu hastalığın dep*reşmesine de neden olabilir.

Dünyadaki insanların yarısının ana yiyeceği olan pirinç, de*ğerli bir besin oluşunun yanı sıra yüksek tansiyonu düşürür. Kan şekeri düzeyini sabit tutar. Şöyle ki, pirinç, ekmek ve pata*tese göre kan şekerini biraz daha fazla yükseltir. Ama, pirinç alı*mı, kanda kararlı bir şeker düzeyi ve dengeli bir enerji kaynağı sağlar. Bu enerjiyle hareketlenen şeker hastalarına yararlı olup onların kilo almalarını önler. Pirinç, böbrek taşı oluşumunu ön*ler: Son zamanlarda Japonya’da yapılan araştırmalar, günde iki kez onar gram pirinç kepeği yenmesinin böbrek taşları oluşu*munu engellediğini ortaya koymuştur. Pirinç, içerdiği maddeler*le bedenin kansere yakalanması rizikosunu azaltır. Bunun için gene pirinç kepeği alımı yeterli olmaktadır.

Japonlar beyaz ve iyi yapışanları tüketirler, çubuklarla daha kolay yakalamak için!, ama bu çeşit pirinci bizde bulmak kolay değildir. İstisnalar dışında beyaz pirinç alınmaz (bağırsakları ka*rıştırdığından dolayı) üstelik pirinç az pişirilir (hızlı yemek) diri olur, yapışmazlar. Tam pirinci tercih edin özellikle lif, protein ve magnezyum olarak çok zengindirler.

çok ilginç
deneyen varmı arkadaşlar detayları yazarmısınız
kaç kilo verdiniz ve kaç tane yutuyorsunuz pirinçleri yani kaçıncı gündesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…