Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Islatılarak yeme yöntemini deneseniz , sanki size daha uygunBede çok merak ettim uygulayanlar kilo verdi mi? Herhangi bir sağlık sorunları oldu mu ? Bende kilo vermeye çalışıyorum ama metabolizmam çok yavaş olduğu için işim çok zor bir de midemde gastrit ve reflü var pirinç yutsam midem hazmeder mi ki bilemedim :/
Hiç istahta azalma yok muBen bugün 11. pirinçleri yuttum ama herhangi bir değişiklik yok şuanda bilmem ilerde olur mu
yok canım farklı bişey yokHiç istahta azalma yok mu
varmı bir değişiklik ben 17 içtim ama hiç bişey yokBugün de pirinç yuttum
Maalesef henüz yok . Ben sayıyı arttırarak bir süre devam etme niyetindeyim . Yarından itibaren günlük bir yemek kaşığı gibi düşünüyorum .varmı bir değişiklik ben 17 içtim ama hiç bişey yok
Test doldurdum ama bi cevap gelmedi. sen başvurdun muMaalesef henüz yok . Ben sayıyı arttırarak bir süre devam etme niyetindeyim . Yarından itibaren günlük bir yemek kaşığı gibi düşünüyorum .
Sizde işe yaranmasına üzüldüm , bir umut sarılıyoruz iştah kapatan herşeye . Sitede bir ürün reklamı var ona başvurdunuz mu ?