Pirinç Yutarak Zayıflama Yöntemi

iyi de arkadaşlar pirinc kabız yapar hele de pişmemişi daha cok yapar.
ishal olanlara birkactane pirinc yuttururlar.
işinize karışmayayım ama benim bildiğim budur.
bence daha sağlıklı diyet yapmanızı öneririm.

Bede çok merak ettim uygulayanlar kilo verdi mi? Herhangi bir sağlık sorunları oldu mu ? Bende kilo vermeye çalışıyorum ama metabolizmam çok yavaş olduğu için işim çok zor bir de midemde gastrit ve reflü var pirinç yutsam midem hazmeder mi ki bilemedim :/

Rzararı olacağını düşünmüyorum neticede kaşık kaşık çiğ prinç yutulmayacak ki

Islatılarak yeme yöntemini deneseniz , sanki size daha uygun

Ben bugün başladım buna. Sonuçları paylaşırım. Tek 1 pirinç tanesini 2 bardak ılık su ile yuttum.

2. Günüm 2 pirinç tanesi yuttum. İştahımda belli bir azalma yok ama yediklerime dikkat ediyorum elbet. 3 4 gün sonra belki faydası olur. Baklavaları börekleri yiyerek iki pirinç tanesinden medet ummak saçma olur.

1 tane alarak bugün başladım . Sonuç herkes için hayırlısıyla süper olur inşallah :)

Ben bugün 11. pirinçleri yuttum ama herhangi bir değişiklik yok şuanda bilmem ilerde olur mu

Ben yine de unutla devam etmek istiyorum , gerçi daha yeni başladım ama olsun şifa Allah dan diyorum

İkinci gün 2 pirinç tanesi yuttum .

Acaba hergün 1 yemek kaşığı mı yesem . Bir süre suda bekletip o şekilde tüketsem nasıl olur acaba ?

Dün 4. gün 4 adet
Bugün 5. gün 5 adet

varmı bir değişiklik ben 17 içtim ama hiç bişey yok
Maalesef henüz yok . Ben sayıyı arttırarak bir süre devam etme niyetindeyim . Yarından itibaren günlük bir yemek kaşığı gibi düşünüyorum .
Sizde işe yaranmasına üzüldüm , bir umut sarılıyoruz iştah kapatan herşeye . Sitede bir ürün reklamı var ona başvurdunuz mu ?

Test doldurdum ama bi cevap gelmedi. sen başvurdun mu

Test doldurdum ama bi cevap gelmedi. sen başvurdun mu
Sitede ki mail , tel ya da iletişim adresin eksik olabilir . Kazen öyle yazmıştı . Bilgileri eksiksiz olanlar ilk aşamayı geçmiş . Bilgilerini güncelleyip K Kazen haber verirsen belki seni de listeye aldırır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…