Maske Tarifleri Pirin unuyla maske

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

Schirin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
1.013
7
43
benim bitane yengem var yaşı 60 civarlarında cildi çok güzel genç kız gibi desem yeri var o akşamdan pirinci ıslatırmış sabahta süzermiş o süzgecte kalan pirincin tozunu yüzüne sürermiş böyle bişey deneyen var mı?

ben bal ve prinç ununu biraz da süt katarak kremsi kıvama getirdim..hafta da 1 kez uyguluyorum.hergün kükürtlü sabun ve nemlenidirici sabun uygluluyorum...her göre pudra kullandığımı sanıyor.zaten güney asya kadınlarının da pürüzsüz ciltlerinin sırı prinçmiş.bir de beyazlaştırıcı ürünlerde de prinç özü kullanılıyor diye duydum.benim tenim bir hayli açık biraz daha açılırsam ceset gibi olucam ama çok sık kullanmadığımı için açmaz umarım...

evet ben bu forumdan okudum pirinci yıkadıktan sonra kalan suyu atmayın yüzünüze sürün diye,gerçekten yüzümü pirincin suyuyla yıkadım harika oldu,bir de saç uzatmaya etkisi varmış,ama ben cesaret edemedim saçıma sürmeye.Ama cildime bir yumuşaklık kattı.Pirinç unuyla denemek daha mantıklı,maskesini yapıp denemek isterim.

zaten prinç unu da princin özünden yapılıyor.kıvam vermesinin sebebi de bu tatlılara...prinç suyu ile de yapacağım...aslında prinç unu ile maske yapıp maskeyi de prinç suyu ile durularsak daha güzel olur gibi dünüşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…