Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
heralde bu siyah noktalarada iyi geliyor dün yatarken sürdüm sabah yıkadım yüzüme bi baktım siyah noktalar bayağı azalmış yüzümde gergin açılmada var deneyin arkadaşlar ilk defa memnun kaldım artık bundan başka bişey denemem paylaşan arkadaşa tekrar teşekkür ederim bu arada evde iki günde bir pilav pişiyor cokacimcoook :roflol: :enbuyukkk:
Sanırım büyüklerin tabiriyle "yıkayalımda pirincin nişastası gitsin" deki nişastayı bekletip dibe çökmesini sağlayıp kullanıyoruz oldukça pratik bir yöntem teşekkür ederiz...
dışarı çıkmadan 10 dk önce yapın ve dışarı çıkın..
çıkmadan bide nemlendirici sürerseniz üst düzey yapışmış bi makyaj gibide görünebilir.. tabi üzerine pudra vs. vs. sürerseniz parlaklıgı falan gidebilir
ne kadar pirince ne kadar su koyuyoruz ve onun nişastası suyu dökerken suyla beraber akmıyo mu bunu nasıl beceriyosunuz kızlar ya bende yapayım diyorum bu gece
kesh12 canım birşey sorucam yaptığımız kremi bir kere kullanıp kalanını atıyormuyuz haftada üç kere sürüyorum demişsin hergün sürsem zararı olurmu birde pirinci suda kaç saat bekleteceğiz
hintli kadınların saclarında,vücutlarında,yüzlerinde vazgeçemedikleri bir tahıldır pirinç..alkisalkisalkis.
ayrıca lekelere (güneş vs) de çok iyi gelir...teyzemin yıllardır yaptığı bir yöntemdir ve cildi çok güzel :)
ama biraz kötü kokuyokafamçokkarıştı
Ben pirincin suyunu saçlarıma sürerdim, iyi gelirdi. O zaman ne yapıyoruz hihoyyyt, pirinci yıkıyoruz zemuszemus, suyunu ayırıyoruz zemuszemus, 4-5 saat bekletiyoruz zemuszemus, suyu saçımıza, dibindeki kremsi şeyide yüzümüze sürüyoruz zemuszemus, afet-i devran olup çıkıyoruz kaydirigubbakcemile3
üstte yazmışsınız kıllanma yapmaz diye ama ben güvenilir bi "şifalı bitkiler" kitabında okumuştum
pirinç suyu yüze sürüldüğünde güzellik verirmiş.lakin yüzü kıllandırırmışta
:bbo: :sm_confused: CADIARZU