Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
DurdurunDünyayıİnecekVar!
Kayıtlı Üye
üstte yazmışsınız kıllanma yapmaz diye ama ben güvenilir bi "şifalı bitkiler" kitabında okumuştum
pirinç suyu yüze sürüldüğünde güzellik verirmiş.lakin yüzü kıllandırırmışta
:bbo: :sm_confused: CADIARZU
sorun değil traş oluruz hehe delikafadulden benim yakınlarım uzun süredir kullanırlar kıllanma gibi bir durum olmadı:1ninca: ama kişiden kişiye görede değişebilir tabikaydirigubbakcemile5 umarım öyle bir şeyle karşılaşmayızakannehiropuyorumnanaktan
Ben de yapcam KK sizi seviyorum ya...
canım yatmadan önce yapsak sabah yıkasak bişey olurmu ben öyle yapmayı düşünüyorumda
aşkım, oğluşummm..iyi ki varsınız...
Kayıtlı Üye
paylaşım için saolun kızlar gerçekten denemeye değer..sonuçta 2 günde 1 pilav yapan birisi olarak:))) umarım işe yarar..sevgiler..
herkes haddini bilecek !
Kayıtlı Üye
dun aksam ılk kez denedım
gercekten dıbınde bırıken o tortu yuze surulup beklendıgınde yıkarken farkedıyorsunuz yumusaklıgı
ılk kez yaptım ama ıkı gunde bır tekrar etmeyı dusunuyorum
DurdurunDünyayıİnecekVar!
Kayıtlı Üye
siyah noktalarada etkili arkadaşlar.bir süre kullandıktan sonra cildi çok düzgünleştiriyo.farkedeceksinizkaydirigubbakcemile5
Kün fe yeküni
Kayıtlı Üye
kızılay maden soyu sodasının içine yarım avuç pirinç atıyorum, bir kaç gün aklıma geldikçe evde sürüyorum. (fısfıslı bir şişem var ona koyuyorum) burnumun kenarlarındaki en inatçı siyah noktaları bile geçirdi, hatta inanmayıp sıkıyorum hiçbirşey gelmiyor. bu arada tenim beyaz olduğu için bir değişiklik olmadı rengimde.. siyah noktalarla mücadele eden kk üyesi tüm bacılarıma tavsiye ederim...kaydirigubbakcemile5
öcükle böcük:))
Kayıtlı Üye
şimdi yaptım bende
merakla sonucu bekliyorum
Ne biliiim insanı
Kayıtlı Üye
öcükle böcük:))
Kayıtlı Üye
canım teşekkür ettim gerçekten sonuç mükemmel
çok memnun kaldım
beyaz tenliyim zaten ama dahada beyaz oldu
bebek gibi pırıl pırıl
hep yaparım artıkın
Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
pirinci yıkayıp tekrarmı suya koyacağız???
ya ben de duymuştum biyerlerden kıllanma yaptığını ve benim tüylerim çok çabuk uzar herşeyden etkileniyo korkuyorum o yüzden biraz kullansam mı
sizi çok seviyorum ben yaa vallahi iyiki varsınızz.....a.s.:1hug:
eve gider gittmez ilk işim pirinç yıkamak olcakk
pirinçle uğraşmasak, direk çıkan beyaz su zaten nişastalı.. pirinç nişastasını suyla karıştırıp sürsek olmaz mı?
Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
işe yaramıyor

Beriliçe
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Ya ben de o kadar denedim ama bu söylenenlerin hiçbiri bende olmadı yawww bilmiyorumkismile
iyi güzel her duyduğumuzu yapıyorum fakat
cildin ph değerini yapısını bozuyoruz
bilginiz olsun
Ben şu dibine çöken şeyi bi türlü yakalayamıyorum yahu kaydirigubbakcemile3
Suyunu alırken o da yok olup gidiyor, anlamadım. hihoyyyt
düşmez kalkmaz bir allah.
Kayıtlı Üye
Örneğin pirinç pilavı yapacaksın.
Yapacağın kadar pilavı yıka (ellerinle ovuşturarak)
Suyunu başka bir kaba dök.
Pirincide pilav yap,yada ne yapacaksan işte.
Su 4-5 saat döktüğün kapta bekleyecek.
Sonra dibe çöken beyazımsı sıvıyı (krem gibi) surata uygula...
(pamukla yaparsan daha iyi olur.)
sonra durula.
çok güzel yapıyor suratı..
bakım yaptırmış gibi oluyorsun.
canım peki bundan bir sürümlükmü çıkıyor hergün yapıcaksak yetermi yetmezse hergün pirinç ıslamak gerekior dimi