4 gündür evde pire sorunumuz var,nereden geldiğini bilmiyorum ama bacaklarımız delik deşik oldu,ilk başta inanmak istemedim sivridir dedim ama biraz araştırınca pire olduğunu buldum.Henüz 17 yaşındayım ama üzerimde çok baskı var şu an yemediğim laf kalmadı bu pireyi okuldan sen getirmişsindir diye ,interneti karış karış aradım ve hiçbiryerde tam işe yarayacak bir bilgi bulamadım.lütfen yardım edin ,hangi ilacı alabilirim,raid kullandım ama işe yaracığından şüpheliyim
4 gündür evde pire sorunumuz var,nereden geldiğini bilmiyorum ama bacaklarımız delik deşik oldu,ilk başta inanmak istemedim sivridir dedim ama biraz araştırınca pire olduğunu buldum.Henüz 17 yaşındayım ama üzerimde çok baskı var şu an yemediğim laf kalmadı bu pireyi okuldan sen getirmişsindir diye ,interneti karış karış aradım ve hiçbiryerde tam işe yarayacak bir bilgi bulamadım.lütfen yardım edin ,hangi ilacı alabilirim,raid kullandım ama işe yaracığından şüpheliyim
eminim insan piresihatta dün bi tanesini öldürdük ama çok zor oldu,elma ilacını eczaneden sorucam yarın,evet çok feci kaşıntısı var rahat yatamıyoruz,kapalı giyinsem hava çok sıcak oda olmuyor
bende ilaçlalatalım diyorum ama kabul etmiyor( ilaçla bitmez diyor ,üstümde aile baskısıda var,adanada oturuyoruz belkide sıcaklardan böyle oldu 2 tanesini öldürdüğümden beri biraz rahat ettim ama ara ara kaşınıyorum ,çoğalmasında korkuyorum.en son eczaneye gidip vücuda sürülen ilaçlardan alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?