Merhabalar,
Aranizda yeniyim. Biz Ankara'da 100.Yil, isci bloklarinda oturuyoruz. Burda yuksek katli binalarin planinda küçük tuvalet evin girisinde ve banyo diger tarafta. Kucuk tuvalet ve banyoda goruyoruz biz de. ev kuzey cephe. Yazin kucuk tuvalette hergun 2-3 tane goruyoruz ama kışın olmuyorlar. Umarim olmamaya devam ederler. Neyse, bizim evdeki bocekler bu baska postlara fotolari konanlara benzemiyor. Biz boceklerin bacagini, antenini, kolunu, kafasini vb ayirt edemiyoruz bile. O kadar kucukler. Eriskinleri kahve veya koyu kahve, yavrular ten rengimsi. Kucukten buyuge hepsi sicrayabiliyor. Kucukler yerinde sicriyor, eriskinler bir 10 cm kadar enlemesine sicriyor. Yukari dogru degil sicramalari sanirim, biz oyle.gözlemledik. sizinkiler de bu arkadaşalar mi?
Baska postlardaki toz bocegi gibi degiller, binlercesini gormuyoruz kesinlikle. (Lutfen gormeyelim) Evin,.dolaplarınvb her yerine baktim. Baska da gormedim. Ne yapalim hic bilemedik. Kucuk tuvalette dikkat ettim, mermerlerin derzlerindeki en ufak bosluktan çıkabiliyorlar. Ogrenciyiz, kiraciyiz. Ne yapabiliriz?