Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlaclamayi yaparken daha once soyledigim etken maddeleri iceren ilaclari ekleyebilirler. Siz de giris noktalarini bulup fiziksel olarak kapatmayi ve yogun gordugunuz yerlere diatomik toprak serpmeyi deneyebilirsiniz. Zaten sadece mutfak ve banyoda goruyorsaniz isiniz cok cok kolay. Yalniz evin icine lutfen daha fazla ilaclama yapmayin hem bu bocege etkisi yok hem de bocek ilaclari kanserojen. Ben de kitap bitinin stresinden 1 haftada 5 kilo verdim ama kitap bitinden kurtulmak cok daha zor ve tum eve yayilmis durumdalar. Yine de kendimi rahatlatmaya calisiyorum cunku stres olsak da olmasak da sonuc degismeyecek, zaten fiziksel olarak cok yorucu bir surec bir de psikoloji bozulunca sagligimizi kaybetmemize sebep olabilir.Bulunduğum ev 3 cü kat market ev var altımda site içersinde sürekli ilaçlama yapıyorlar temizlik yapıyorlar bende çok titizim bilmiyorum artık ne yapıcağımı
Maalesef çözüm bulamadım sorunu kafaya takmamakla biraz buldum ara ara delirsemde daha sakinim resmen onlarla yaşamaya alıştırıyorum kendimi çünkü bunlar gitmiyecek inancım yok artık biliyorum sadede haftada 1 ilaçlıyorum heryeri ev perperişan ama yapıcak bişey yokMerhaba aynı sorun bende de var kafayı yicem çözüm buldunuz mu
Aynen bu sorun bende de var lütfen çözüm bulan yazsın
Merhaba aynı sorun bende de var kafayı yicem çözüm buldunuz mu
Çözüm yok mu yani
Ne zamandır var bu sorun sizde neleri denedinixMaalesef çözüm bulamadım sorunu kafaya takmamakla biraz buldum ara ara delirsemde daha sakinim resmen onlarla yaşamaya alıştırıyorum kendimi çünkü bunlar gitmiyecek inancım yok artık biliyorum sadede haftada 1 ilaçlıyorum heryeri ev perperişan ama yapıcak bişey yok
Sizdekiler gümüş böceğinin küçügü gibi ama karıncadan bile küçük hızlı yürüyen gece çıkan pencere kenarında mermer üstünde odada süperge linklerin oralardan mı çıkıyor dokununca zıplıyor mu küçükleri gri renkte büyüdükçe kahvesi siyah rekdeDün bir ilaç firması ile görüştüm odalara tablet bırakıcakmış sisleme yapıcakmış 1 gün kapalı kalacakmış ertesi günde tüm gün kapı pencere alık kalacakmış tmm dedim çaresizce bayramdan sonra gelip yapıcak eğer işe yararsa dua edin yarasın herkese gerekirse tek tek yazicam