Pire gibi zıplayan böcek

Sanki böcekler bize doğru gelmiş :KK43: demi . Halbuki ne güzel sizin eviniz güneş alıyoırmuş. Belki güneşin faydası olur dicem ama görüşürüz tekrar.

Kayinvalidenizle ayni binada mi oturuyorsunu yazismalarda kaçırmış olabilirim eger ayni bina ise sizden kaynaklanmiyordur bence evde olmasi evet ayni derdi bilen ve yasayan ile konusmak iyi geliyor cunku yasamayan bilmiyor nasil birsey oldugunu maalesef ise yarayan bir ilac buladik bizde site çalışanı ilaclama filan yapiyo ama o da şaştı kaldı duruma daha once bu bocekten görmedim diyor daha onceki yıllar bu sorunu yasayan insalara mesaj attim ama.donus yok sadece bir beyfendi dondu iste gecen sene olmus bu sene ayni sorunu yine yasiyorum diyor evimde surekli tedirgin olmak yoruyor beni sabah camlari acarken tek tek kontrol ediyorum aralara girebiliyorlar cunku kucukler dediginiz gibi camlari kapatmak da cozum olmuyor aslinda iskence cektigimiz ile kaliyoz yaz gunu ama elimde degil acamiyorum cam benimde oglum var beni orayi burayi kontrol ederken goruyor anne yine bocekmi var diyo artik o bile diyo baska eve gidelim bocek olmayan bi eve gidelim diyo off napcaz bilmiyorum ama bir cozum.bulabilirsek nolur haberleselim

Aynen binada baska kimsede bi sikayet yok.bildiğim kadari ile ama yazistigim adam mutlaka vardir dedi cunku onlarin binada diger dairelerde de varmis hatta yakin cevremde yasayanlarda da var diyor evet evim havadar gunes aliyor bu boceklerin onunla ilgili degil ahhh neyle ilgili oldugunu bir bulabilsem

Benimde bir oğlum var. Oda aynısını söylüyor. Gerçekten onları da etkiliyoruz. Bazen çok mu takıyorum boşver dicem ama olmuyor işte nasıl boşverelim. Yatınca çocupun orasına burasına bakıyorum yinede. Napsak ne diyebilirim ki inşallah bir çaresi vardır. Birde inşallah kurtuluruz ama psikolojik olarak çok etkileniyoruz yani. Diyorumya yerlere terliksiz basmıyoruz :KK43:( Burdan haberleşelim inş.

Ben evin icinde sadece mutfakta yerde buldum bir kac kere bi buluyom sonraa uzun bir sure gormuyorum sonra yine bulabiliyorum evin diger yerlerinde hic gormedim cok sukur inşallah yokturda

zaten zor gözüküyor. Demem o ki pimapenlerde, önlerindeki mermerlerde ve duvardada gördüğüm oluyor. Hızlı birde biliyorsunuz geziniyor yani yerdede gördüm evin içinde heryerde olabilir diyorum. Düşünün içinde dışında onu dedim yani. Evde yerde o bölümde olan diğer odalarada gider heryere gider
offff neymiş bu yaa :KK43:

evin içini ilaçlıyoruz. ama küçükleri düşünün yerde, mermer önünde olanı mesela pimapen telin arasındada gördüm yani dışarıda çıkıyordur, içeridede ama akşamları çoğunluk dediğiniz gibi

Eski evimde gümüşcün vardı banyoda wc de inanın ve mutfakta bu kadar takmıyordum hatta umrum değildi ama bu evi aldım sıfır yaptırdım acayipo psikolojim bozuldu.

Allah yardimcimiz olsun inşallah bir cozum buluruz Allahim.can sagligi versin dedigim gibi burdan haberleselim mutlaka bir gelisme oldugunda

Aysun hanım son birsey soracagim evde yerde gordugunuzde zemin fayans bir zeminmiydi cunku beyfendi bana mermer ve fayansta geziniyorlar dedi benim.mutfakta yerler fayans balkonda oyle hani belki sadece bu alanlara gidiyorlardir icinizi ferahlatir belki biraz

Yerlerim fayans değil fakat ben pimapen önlerinde mermer yaptırmıştım oralar ağırlıklı tabi oradan yere de iniyor duvardada geziyor ama :KK43:

Benim pimapen onundeki camın dış tarafında mermerde ağırlıklı tabi evin icinde mutfak zemini ve balkon zemininde gordum sadece pimapen mermeri dediginiz sizinde camın disindaki mermer sanirim

X