- 21 Aralık 2008
- 245
- 17
6 temmuzda ilaclama yaptirdiktan 2 hafta sonra mutfakta birkaç tane gordum ve 2.ilaclama icin aradim. 25 inde tekrar ilacladilar. Tam kurtuldum herhalde dedim. Evi bastan asagi temizlemeye basladim. Halilari artik serebilirim diye dusundum ki dun mutfakta terasa ciktigim kapinin yakininda bir tane gordum ve cinler tepeme çıktı. Terastan mi geldi yoksa evin icinde bir yerlerde hayatta kalabildi mi anlayamadim ama bu gidişle çiçeklerin hepsini atıp sonra da bu evden taşınıcam sanırım. Bu bocekten kurtuluş yok gibi
nereden geldiğini bulabildiniz mi? Bende tek odada gözüküyor hatta tek duvar ve yatakta kim bilir tüm eve yayıld haberimiz yok. Bir gece yatarken gözümü bir açtım suratımın önünde duruyor o günden beri yatamadım odamda. Bence ısırıyorlar siz öyle birşey gözlemlediniz mi? İlaçlama yaptırdım bir hafta önce ondan beridir de kendim de hergün ilaç sıkmama rağmen toz kadar yavrular buluyorum duvarlarda. Eğer yavrulara ilaç etki etmiyor ise biz bundan nasıl kurtulacağız? Taşınmak çözüm değil ki bir eşyanızla sizinle gelse yeni evinizde de aynı şey olucak. Allahım resmen ruh sağlığım bozuldu bu böcek yüzünden hergün ağlıyorum. Nolur birileri çözdüm desin yardım etsin nolur.