pınarın günlüğüüü buyrun katılın ....

pembepinar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2012
1.206
2
kızlar çene çalmak isteyen gelsinn .bu akşam eşim nöbette yalnızım ...gelin konuşalımmm

Selam taze anne adayi,naber?

benimde esim yeni is saatlerine göre gece gec saatlere kadar calisiyor bazen:KK31:

Selam taze anne adayi,naber?

benimde esim yeni is saatlerine göre gece gec saatlere kadar calisiyor bazen:KK31:

aynen canım benimde geç saatlere kadar çalışıyor bazen nöbet oluyor .evde nette takılıyorumm .pınar benn bu arada hoşgeldin topiğime

hooop
düştüm yeni mekana :KK66:

taptaze anne adayı, topicte hamilelikte hayırlı olsun..

ALLAH'IM isteyen herkese versin evlat..

inşş canım istiyorsun sanırım bebiş sende inşşş seninde haberlerini alırız en kısa zamanda

Amin canim amin:KK31:

1 yildan fazladir istiyoruz ama tik yok:KK5:

doktora gittim simdi en son dedi 3 cm kistin var adet ol ve bittikten hemen sonra gel bakalim adetle birlikte kist gitmismi,

bakalim hem adetimdede bi sorun var

Amin canim amin:KK31:

1 yildan fazladir istiyoruz ama tik yok:KK5:

doktora gittim simdi en son dedi 3 cm kistin var adet ol ve bittikten hemen sonra gel bakalim adetle birlikte kist gitmismi,

bakalim hem adetimdede bi sorun var

olur olur stres hiç yapma .rahat ol .doktorunun dediklerini yap ihmal etme dediklerini sıkıntı yapma .inşş bebişin gelir hayırlısıyla en kısa zamanda .

olur olur stres hiç yapma .rahat ol .doktorunun dediklerini yap ihmal etme dediklerini sıkıntı yapma .inşş bebişin gelir hayırlısıyla en kısa zamanda .

Bekliyoruz minnak sipamizi,ama galiba o henüz niyetli degil gelmeye:KK53:

ama hayirlisi olsunda gec olsun.

esin hangi iste calisiyor canim

inşş canım hayırlısı olsun .
eşim kadın doğum uzmanı canım sorun varsa ileteyim

Aaa güzel doktor esin:KK9:

canim bilemiyorum

adet olmadim henüz ama bu yumurtlama akintisi 7.9. da geldi ve buna göre adet gelmeliydi simdiye kadar ama sadece kahverengimsi akinti var

ve cok hafif kanda ve hafif adet sancisi,bu kadar

beklemekteyim:KK31:

Aaa güzel doktor esin:KK9:

canim bilemiyorum

adet olmadim henüz ama bu yumurtlama akintisi 7.9. da geldi ve buna göre adet gelmeliydi simdiye kadar ama sadece kahverengimsi akinti var

ve cok hafif kanda ve hafif adet sancisi,bu kadar

beklemekteyim:KK31:

du bakalım bu ay olmasa bile moralini bozma hiç .bidahaki aya olur mutlaka kalırsın canım artık yöntemler çok gelişti yani yeter ki iyi bir hekim bul .kaç yaşındasın bu arada ?nerde yaşıyorsun ?

bende memnun oldum tatlim:KK34:

ben 2,5 yillik evliyim ya sen?

hosgeldin canim

amin bende istiyorummmmm:KK16::KK16::KK16::KK16:

hb canım,
hayırlısıyla versin ALLAH'IM sanada bir evlat..

adetindeki düzensizliği pek anlamadım,
yumurtlama günüm 7. 9. gün demişsin,
demekki adetin daha yeni bitmiş..
tam hamile kalma günün..

X