Benim ilk defa bir komşuma baklava yaparken oldu neden oldu diye düşünüyorum ramazan günüydü tüm gün oruç tutuyorsun
Sora herkes yatınca başladım baklava yaptm iki tepsi pisirecegim ama benim gözler dönüyor
Meğerse tansiyon düşüyormuş yattım uzandım alarm kurdum bakmak için arada bir fenalastim şimdi aç uykusuz kalmamaya dikkat ediyorum
K
Misal şuan hala yiyorum
Napayım aç aç uyunmaz ki
Uyunmuyor biliyor musunuz Allah bildirmesi de kimseye biz yaşadık anamla oy oy bkk şimdi gene nerelere gittim.
Misal şuan hala yiyorum
Napayım aç aç uyunmaz ki
Uyunmuyor biliyor musunuz Allah bildirmesi de kimseye biz yaşadık anamla oy oy bkk şimdi gene nerelere gittim.
hadi ya ben kendime geldim beni hastaneye götürülürken bacaklarım tiriyordu iki kişi koluma girdi yani yuruyebildigim halı 9/5 çıktı öncesi kaçtı bilmiyorum
inşallah herşey rayına oturacak
hadi ya ben kendime geldim beni hastaneye götürülürken bacaklarım tiriyordu iki kişi koluma girdi yani yuruyebildigim halı 9/5 çıktı öncesi kaçtı bilmiyorum
Kendini kötü hissetiginde dediğimi yap yastığı ayağının altına başından yükseğe koy mümkünse başında yastık olmasın
Misal şuan hala yiyorum
Napayım aç aç uyunmaz ki