Yöresel Tarif Pınar Labneli Tarifler Yarışması (2. Hafta)

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    730
  • Anket Kapalı .
23 şubatta kızımın doğum günü var minik şeninde öleydi demi 22 Şubat mıydı bide 1 martta günüm var bana tarif bulursunux
Migimadidcim aramıza hoş geldin canım. Benim ismim Meryem. 50 yaşındayım. Çok uzak sayılmam sana Bursa/ Gemlik'te yaşıyorum. Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeniyim. Meslekte 27. yılımı çalışıyorum. İki yıl sonra nasip olursa emekli olacağım. İki oğlum var. Başarılar dilerim tatlım....

Evet geldim baktım hadi yemek yiyelim gelelim aynı yerde falan diyor
Alla alla bak sen

Eşimi bekliyorum canım ya acayip açım gelsin yiyelim de buluşalım dedim jennaya
Burda olduğunu farketmedim senin sende gel her zamanki yere

Kızlar ben tarifimi yaptım.Fotograflarimi çektim. Uzandım dinleniyorum. Çok yordu beni...Birazdan duzenleyecegim ve yükleyeceğim siteye. Bir bakayım arkadaşlar napiyor dedim.
Ellerine sağlık ablacım merakla bekliyorum

Alla alla bak sen

Eşimi bekliyorum canım ya acayip açım gelsin yiyelim de buluşalım dedim jennaya
Burda olduğunu farketmedim senin sende gel her zamanki yere
Tamam ben yedim sizi bekliyorum

Teşekkür ederim tatlım. Çok merakta bekletmem inşallah. Tarif bölümü daha zor geliyor biliyor musun birazdan yazıyorum.
Evet yorucu oluyor gerçekten dinlen yazarsın ablacım

Teşekkür ederim tatlım. Çok merakta bekletmem inşallah. Tarif bölümü daha zor geliyor biliyor musun birazdan yazıyorum.
Çok sabırsızlanıyorum

Kızlar ben tarifimi yaptım.Fotograflarimi çektim. Uzandım dinleniyorum. Çok yordu beni...Birazdan duzenleyecegim ve yükleyeceğim siteye. Bir bakayım arkadaşlar napiyor dedim.
Gelsin de görelimŞimdiden ellerine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…