• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pınar Labneli Tarifler Yarışması (2. Hafta)

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    730
  • Anket Kapalı .
İyiyiz canım 3 haftadır tatildeyiz:)
Annemlerde iyiler genelde birlikte takılıyoruz.Aynı sitede oturuyoruz:)
Okul açılsın ufak ufak hareketleniriz.Bu sıralar ye,iç,otur,topla,yat durumundayız:)
Allah iyilik versin canım. Hep iyi olun inşallah ❤️
Yanında olduğun zaman ver zaten canım tek olmaz:)Yanındayken dikkat edersin alışsın artık:)
İnşallah bakalım :)
Yok yok bişey olmaz başında olunca ben artık her türlü badireyi atlattigim için kalp masajı hariç herşeye hazırım burundan ataç çıkardım bezden 5 kuruş aldım 😅 nefes borusuna kaçan şeyi sırta vurarak çıkarttım bayağı tecrübe var 😅
Allah korusun kız, korkutma beni. 😒

Ne badireler atlatmışsınız. İnsan bir üzüm çekirdeğinden bile boguluyor 😬

Allah iyilik versin canım. Hep iyi olun inşallah ❤

Benim bunlar hariç ortanca bayikiyordu istediği ni vermesinler yada bişey ağlasın küt diye gidiyordu bir keresinde boğazına kaçmasın diye dili hava alsın diye işaret parmağımı büküp ağzına soktum hiç unutamıyorum o anki çaresizlikle ne olsa yapıyorsun yani

O zaman bayağı ilk yardım izlemiştim ben 2. Den sonra çünkü sürekli çocuk morariyordu

Allah iyilik versin canım. Hep iyi olun inşallah ❤

Sağol canım benim:60:

Ben sebastiyani burda duydum hakikaten Elalis Elalis beni aydinlatsana şu meşhur kahvecilerin ikramı mi bu 🙄
Canım inan çıkışını ben de bilmiyorum.trileçe gibi patladı gitti :D
Ben geçen sene öğrendim,tesadüf instada keşfettim.malzemeler bana uyunca yaptım ve bayıldım.1 senedir her hafta yapıyordum,80 kiloyu görene kadar :D
Hatta ilk haftalar cafeye gidince sordum Sebastian var mı diye,uzaylı gibi bakıyolardı bana :D
Şimdi her yerde var 🙄

Canım inan çıkışını ben de bilmiyorum.trileçe gibi patladı gitti :KK70:
Ben geçen sene öğrendim,tesadüf instada keşfettim.malzemeler bana uyunca yaptım ve bayıldım.1 senedir her hafta yapıyordum,80 kiloyu görene kadar :KK70:
Hatta ilk haftalar cafeye gidince sordum Sebastian var mı diye,uzaylı gibi bakıyolardı bana :KK70:
Şimdi her yerde var 🙄
Ben chescakeyi bile sevmiyorum.Bunu hiç yemedim cazip gelmedi:olamaz:

Ben chescakeyi bile sevmiyorum.Bunu hiç yemedim cazip gelmedi:olamaz:
Ben buna benziyor du ama biraz inceydi kaynana da yedim sırf sütten yapmış o tipi benziyor o da kızarmıştı böyle tadı da güzeldi

Bu bursa tatlısı demişti sadece sütten yapılıyormuş ona benziyorsa güzeldir

Ben buna benziyor du ama biraz inceydi kaynana da yedim sırf sütten yapmış o tipi benziyor o da kızarmıştı böyle tadı da güzeldi

Bu bursa tatlısı demişti sadece sütten yapılıyormuş ona benziyorsa güzeldir
Hiç bilmiyorum:)
Trileçenin hastasıyım ama bilemedim:)

Back