- 24 Eylül 2018
- 98.292
- 294.634
- 698
Taktın bugün bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Taktın bugün bana
Sen neler yapıyorsun, annenler nasıllarKıyamam demek kaşınıyor
Bizde de hep öyle denir:)Annem der ağzının kasintisini alırmış hakikaten de rahatlıyor ama bayağı güzel kokuyor sonra buram buram
Allah razı olsun.Ben etiket ettim soyledim ona gel diye tepti fırsatı
Havuc o anlık kaşıntı geçirir ama soğan daha etkili diye biliyorum yanında muhakkak sen ol birde beyaz kismini ver canım parçalanmadan fazla al damarları kuvvetli ise rendeleyebilir ağzındaHavuç bende verdim de elinden sallayıp atıyor kerata yarın tekrar deneyeyim
Labne foreverAllah razı olsun.
Ama benim yapabileceğim bir kategori değildi maalesef
Nevreste hep labne olarak mı gidecek
İyiyiz canım 3 haftadır tatildeyiz:)Sen neler yapıyorsun, annenler nasıllar ❤
sen benim en sevdiğimTaktın bugün bana
Aaaa niye yapamıyorsun labne her şeye yakışıyor:)Ben çökertme yaptım onda bile şahane oldu:)Biraz yaratıcı olalımAllah razı olsun.
Ama benim yapabileceğim bir kategori değildi maalesef
Nevreste hep labne olarak mı gidecek
Boğulur falan diye korkuyorum ben yaahiç cesaretim yokHavuc o anlık kaşıntı geçirir ama soğan daha etkili diye biliyorum yanında muhakkak sen ol birde beyaz kismini ver canım parçalanmadan fazla al damarları kuvvetli ise rendeleyebilir ağzında
O zaman öpcük versen benim en sevdiğim
Yanında olduğun zaman ver zaten canım tek olmaz:)Yanındayken dikkat edersin alışsın artık:)Boğulur falan diye korkuyorum ben yaahiç cesaretim yok
Yok yok bişey olmaz başında olunca ben artık her türlü badireyi atlattigim için kalp masajı hariç herşeye hazırım burundan ataç çıkardım bezden 5 kuruş aldım nefes borusuna kaçan şeyi sırta vurarak çıkarttım bayağı tecrübe varBoğulur falan diye korkuyorum ben yaahiç cesaretim yok
Insan yanındayken bile korkuyor,yokken hiç veremez :)Yanında olduğun zaman ver zaten canım tek olmaz:)Yanındayken dikkat edersin alışsın artık:)
Ben vereyimO zaman öpcük ver
Aynen olmaz canım:)Insan yanındayken bile korkuyor,yokken hiç veremez :)
Sen verirsen eririmBen vereyim
Öhö deseler insanin akli gidiyor :))Aynen olmaz canım:)
Bir daha siddet yok amaCicikus cicikus de birde
Şaka şaka