- 24 Eylül 2018
- 98.342
- 294.724
- 698
İyidir bal kaymak,sen nasılsın?Naber bebişim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyidir bal kaymak,sen nasılsın?Naber bebişim
Bende iyiyim gece nöbetiİyidir bal kaymak,sen nasılsın?
Yabancı girmesin diye mi ?Bende iyiyim gece nöbeti
Ben de herkesin üstünü örteyim diye geldim Girişe asma kilit asalım,kimse giremez
Düşünürüm tabii Kilitleri takalım da sen de rahat rahat uyuOyy nasilda düşünürmus bizi.pamuk kalpli
Getirdim kilitleri🗝
Temiz kalplisin demek ki,sanki malum olmuş:))Ay geçen gün rüyamda hamileydim doğum yaptım bir kızım vb oldu yazmıştım buraya hatta o rüyada sancım gelince Dr a girelim diyordum eşim ne alakaysa evde steteskop getiriyordu karnimdan ❤ atışını dinlemistik rüya işte
Aynı gün akşam bir kız çocuğu bana steteskop oyuncağını verdi kalbini dinletti drculuk oynadık çok tuhaf oldum niyeyse,
Closed tabelasi astim artikDur kapatma Blue_Peri geldi
Cix,atilmiyor canimKuzular ne sorcam burdan ses kaydı ve video atılmıyor degilmi kendi telimizden özelde falan birine varsada benmi bilemedim.
Dur kapatma Blue_Peri geldi
Valla malum olmuş gibi oldu da , birine malûm oluyordu neydi oTemiz kalplisin demek ki,sanki malum olmuş:))
Tamam balimm atılsa iyi olurdu keşke bu ozelligide getirse kazen abiiCix,atilmiyor canim
YouTube a yüklemek lazım ordan ancaKuzular ne sorcam burdan ses kaydı ve video atılmıyor degilmi kendi telimizden özelde falan birine varsada benmi bilemedim.
Etiketleyip söylemek istermisinTamam balimm atılsa iyi olurdu keşke bu ozelligide getirse kazen abii
Kapıda mı kaldı şimdi bu kizce yazık değil miClosed tabelasi astim artik