- 21 Ocak 2018
- 8.341
- 20.584
- 348
- 32
Ya genemi labne ama ne yapicaz labneyle hani baska olucaktiHayır canım şimdi alıyorsun yine labneli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya genemi labne ama ne yapicaz labneyle hani baska olucaktiHayır canım şimdi alıyorsun yine labneli
Labneyle yapilan hersey yapildi zaten daha ne yapicaz ayni tariflermi olucak baska bisey olucakti hani oyle degilmiydiYine labne, bu gecede alabilirsin konu açıldı
Herkesi tek tek katacağımBu böyle 3 5 gidecek gibi
Bakın istersen canım biraz yapılmayan lar varLabneyle yapilan hersey yapildi zaten daha ne yapicaz ayni tariflermi olucak baska bisey olucakti hani oyle degilmiydi
Labneyle yapilan hersey yapildi zaten daha ne yapicaz ayni tariflermi olucak baska bisey olucakti hani oyle degilmiydi
Bakın istersen canım biraz yapılmayan lar var
Böyle olacakmış, aklına gelebilecek herşey olabilir aslında tarif, yoğurt ve peynirle yapılan şeyler mesela ya da börek çörek tatlı çeşitleri, bende bir tane çok beğenilen ürüne uyarladım
Bizde öyle biliyorduk bugün öğrendikbaska olucak diye konusulmustu ya ben o yuzden sasirdim ozaman bende uyarlama bir tarif yapayim madem :)
Sen bir de yazarken bizi düşünBende aldım tariffff....
Hızınıza yetişemiyorum ne olur az yavaş yazın ayyy
Oku oku gözlerim kamasti
Herkesi tek tek katacağım
Paraşütle atlarken olayın hızına kendinizi kaptırıp o şekilde yazdığınızı düşünmeye başlıyorum şuanSen bir de yazarken bizi düşün
Anca beraber,kanca beraber
Adrenalin sebebiyle şuur bulaniklasmasi oluyor benceParaşütle atlarken olayın hızına kendinizi kaptırıp o şekilde yazdığınızı düşünmeye başlıyorum şuan
Sen yenisin galibaParaşütle atlarken olayın hızına kendinizi kaptırıp o şekilde yazdığınızı düşünmeye başlıyorum şuan
Birimiz hepimiz ,hepimi kk içinAnca beraber,kanca beraber
Çok mu belli olduSen yenisin galiba
Hahaha but iyiydiiAdrenalin sebebiyle şuur bulaniklasmasi oluyor bence
Aynen vın vııınBirimiz hepimiz ,hepimi kk için
:))Hahaha but iyiydii