- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
Yapılacak birazdan başlarDiğer yarışma oylama yapılmadı mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapılacak birazdan başlarDiğer yarışma oylama yapılmadı mı?
Açacak şimdi nevresteDiğer yarışma oylama yapılmadı mı?
Nevreste başlatacak, yapılmadı henüzDiğer yarışma oylama yapılmadı mı?
Yokyaaa onu dimeh istemedim herkez birbirine özelde diyodur ne aldığını
Belki dedikodunu yapicazBak buradan hepiniz söz verin, özelde ne konuşulsa benide dahil edin, konu ne olursa olsun fark etmez
Ne kadar ayıpBelki dedikodunu yapicaz
Niye sasirdinki biz dun jenna ile birinin dedikodusunu yaptık özelden meselaBelki dedikodunu yapicaz
Allah'ım yok öyle bişi bee ortalık karistiama bak olursa benide çağırın unutmayın çok darilirimBak buradan hepiniz söz verin, özelde ne konuşulsa benide dahil edin, konu ne olursa olsun fark etmez
Yapmiyor diyelim biz ona ama yarışma kazanıyor okuyup ufluyonmu tarifleri nediyon acabaNe kadar ayıp
Ağzın var dilim yok benim ne dedikodum olur , anca sunum yapamıyor pehh denir, onu bende biliyorum
Senin hakkında kim,nasıl dedikodu yapsınNe kadar ayıp
Ağzın var dilim yok benim ne dedikodum olur , anca sunum yapamıyor pehh denir, onu bende biliyorum
Kalbim temiz, domestos kullanıyorumYapmiyor diyelim biz ona ama yarışma kazanıyor okuyup ufluyonmu tarifleri nediyon acaba
Vay beni beniiNiye sasirdinki biz dun jenna ile birinin dedikodusunu yaptık özelden mesela
Evet seni seniVay beni benii
Oy ikimizi ikimiziEvet seni seni
Sevim koşNevoş koş bütün kirli çamaşırlar döküldü ortaya
Bu böyle 3 5 gidecek gibiOy ikimizi ikimizi
Hayır canım şimdi alıyorsun yine labneliBisey sorucam yine labne degil degilmi konu icerigi pazartesi sabah degisip biz tarif alicaz tekrar dimi?:)
Yine labne, bu gecede alabilirsin konu açıldıBisey sorucam yine labne degil degilmi konu icerigi pazartesi sabah degisip biz tarif alicaz tekrar dimi?:)