- 24 Eylül 2018
- 98.323
- 294.685
- 698
Şeytanın bacağını kıracaksın inşallah hemsomBen yapardım ki yine kendime has tarif buldum gören "anaaa bunu nana yapmış " diyebilecegi sekilde
Sonları benzemesinde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şeytanın bacağını kıracaksın inşallah hemsomBen yapardım ki yine kendime has tarif buldum gören "anaaa bunu nana yapmış " diyebilecegi sekilde
Sonları benzemesinde
Benim gibi beceriksiz biri yapabilir mi onu dusunmek lazim önce
Kiz yoksa listeden bunun icin mi ciktin
Benim gibi beceriksiz biri yapabilir mi onu dusunmek lazim önce
Bak burada varsınSen diyette degilmisin burası kilo aldırır cis cis aa Zipzip- nerde
Bende diyecektim yoksa yolda mı
Şeytanın bacağını kıracaksın inşallah hemsom
O bizi birakip baska takima gecti canim kaptani degisti artikSen diyette degilmisin burası kilo aldırır cis cis aa Zipzip- nerde
Guzel fikirmisO zaman tam sana göre tarif, hazır yufka al içine labne sür gözleme yap
Tamam o zaman spora baslayinca yeniden bekliyorumBak burada varsın
Yok kız artı geldim bu hafta oyuzden spora başlayınca geri gelicem
Gelirim canım dün baktım konuşmalara da araya giremedimTamam o zaman spora baslayinca yeniden bekliyorum
Nevos ta konu açılmadan etiket yapmıştı herkesi bak orada biyerlerde olması lazımCanfeb simdi baktim.tekrar sabah gormemisim.senin etiketi
Ona baktim orda yokumNevos ta konu açılmadan etiket yapmıştı herkesi bak orada biyerlerde olması lazım
Yasa gelsin sorarizOna baktim orda yokum
Olur olur ,dur bakalımHiç umudum yok ama hadi inşAllah
Pışşık... bikaç güne evdeyim katılıcam
Kız meşhur tarifini kaptın mı
Kız meşhur tarifini kaptın mı
Onunbi tarifi var belki 100 kere yaptı mükemmel ötesiEkmeğin üstüne labne sürüp fesleğen serpecek, bir kişiyi eledik şimdiden
Sagol canım ☺bizim evde zebil oluyor valla yemek varken başka yemek istiyor lar
çok geçmiş olsun
Yenmediginden değil hepsi koklayrak yer herşeyi bir gün geçince tadı kokusu değişiyormuş yoğurdun bile en büyük oğlum da da son tarih takıntısı başladı az kalmış olsun yemiyor biseyi
Afiyet olsun, yarasın kayınvalideneOlsa da yesek
Benim KV ne labne peynir ne normal peynir yemez tiksinirmis bende tiramisu yapmıştım bir gün çaya cagirmistim görümcem geldimutfaga sakın anneme söyleme yemez dedi
Söylemedik bayıla bayıla yedi
Bak hala çanta diyorGeçmiş olsun çantam
Cidden aklımdan çıkmış bugün sen yazınca gördüm.Dedim ayyyy zipzip' i mi unutmuşumOna baktim orda yokum