Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
2. ve 4. resimlerde nesnelerin gölgeleri çok yapay duruyor
2 numarada san Sebastian var.tarif bana ait.fotolarımın hiçbirinde shop yok.hiçbir filtre ,hiçbir uygulama kullanılmamıştır.telefonumda ne özellik varsa onu kullandım
Eminim ki aynı şeyler 4 numara için de geçerlidir Canfeb

Yok diyorsanız yoktur arkadaşlar hemen bir laf sokmalara başlamayın. Kim hangi konuda adaletsizlik şüphesi duyuyorsa o toplulukla paylaşsın, kimsenin hak yenmesin. banane yarışmadan
Ama siz direk shop suçlamasıyla geldiniz,ne bekliyordunuz ki?
Birisi de ben olduğum için yanıtladım.laf sokmak nerde?
Hak yenmesin falan ağır ithamlar bunlar

Abi istersen foto bilgilerini de atabilirim tek tek

İnanın ben FS uygulanmışsa yarışma için özen gösterilmiş diye mutlu bile olurum. Zira çok baskı yapıyorum lütfen fotoğraflarınıza özen gösterin diye. Bildiğin gibi fotoğraf ile çok ilgileniyorum FS var mı yok mu anlarım. Ve dediğim gibi bizim için hiç bir sakıncası yok.

Teşekkür ederim

Bugüne kadar efekt vs hep kullandık hiç bir zararı yok Elalis alasen su tarifin guzelligine bak hiç shop a gerek var mı
Canım ben shop deyince sanki foto bana ait değilmiş de bi yerlerden almışım kendi fotoma shoplamışım gibi hissettim.gölgeler falan tuhaf deyince.
Yoksa renk parlaklığı,odaklanma vs zaten yapıyoruz

Aslinda cizkeki de ben yapmadim !
Telefonumun özelliklerini kullanarak cekiyorum yemek modunda sorun olduğunu sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…