- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
Aslinda cizkeki de ben yapmadim !
Telefonumun özelliklerini kullanarak cekiyorum yemek modunda sorun olduğunu sanmıyorum
Malzemeyi ortaya koyunca senin tel birleştirip pasta gibi mi çekiyo
İyiymiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslinda cizkeki de ben yapmadim !
Telefonumun özelliklerini kullanarak cekiyorum yemek modunda sorun olduğunu sanmıyorum
Benden hamarat
İyiymiş
Hak hukuk konusuna girmeyin bence,bunu en yakınınıza gösterirseniz daha samimi gelir,istediginiz tarife oy verme hakkina sahipsiniz ,size orijinal gelen bir tariften yana tercih kullanabilirsiniz.....Sizden bahsetmiyorum. Makul bir açıklama yaptınız zaten. Hak yenmesin söylemek zorundaydım.
Adalet anlayışımı samimi bulup bulmamanız beni çok ilgilendirdi gerçektenHak hukuk konusuna girmeyin bence,bunu en yakınınıza gösterirseniz daha samimi gelir,istediginiz tarife oy verme hakkina sahipsiniz ,size orijinal gelen bir tariften yana tercih kullanabilirsiniz.....
şu smile de kalsın burda
FS ne demek acaba?İnanın ben FS uygulanmışsa yarışma için özen gösterilmiş diye mutlu bile olurum. Zira çok baskı yapıyorum lütfen fotoğraflarınıza özen gösterin diye. Bildiğin gibi fotoğraf ile çok ilgileniyorum FS var mı yok mu anlarım. Ve dediğim gibi bizim için hiç bir sakıncası yok.
Aynısından ben de alayim,nerde satılıyor?
İyiymiş
PhotoShop yani fotoşopFS ne demek acaba?
ya bunlar ne güzel şeyler böyle, ellerinize sağlık hanımlar
hmm fotoshop yapılabilir çokta güzel olmuş ellerinize sağlıkPhotoShop yani fotoşop
Güzellik uykuma yatamıyorum senin yüzündenElalis sana yetişiyorum az kaldı
Pahalıdır boşver biz kendimiz birleştiririz malzemeleriAynısından ben de alayim,nerde satılıyor?
Teşekkür ederim arkadaşlarım adına:)hmm fotoshop yapılabilir çokta güzel olmuş ellerinize sağlık
Neyseki fasulyesin bu seferNeyse ki öbür tarifim de efsane
Ben de öyle umuyorumNeyseki fasulyesin bu sefer
İyi bir filtreyle pırasayı yaş pastaya dönusturebiliriz Şahin gorunumlu Doğan gibiPahalıdır boşver biz kendimiz birleştiririz malzemeleri
Bahçeli ev çekenlere bakalım biz daha ucuzdur
Ben de öyle umuyorum
Çok dibime yanaşma
pırasa bile inanamaz diyosunİyi bir filtreyle pırasayı yaş pastaya dönusturebiliriz Şahin gorunumlu Doğan gibi