- 20 Mart 2008
- 141.507
- 212.954
- 1.423
- 60
Geçmiş Olsun abla,Allah şifa versin
Çok sağol canım benim amin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş Olsun abla,Allah şifa versin
Bak goz goz olmus nazar anam nazarNe çıktı şimdi
O gözleri bulmam lazımBak goz goz olmus nazar anam nazar
O kadarini gostermiyor bu kursunO gözleri bulmam lazım
Çok teşekkürlerSan sabestian cheeacake ve Limonlu cheeacake arasında kaldım oyum limonluya gitti.
Diyetteyken bunları görmek hiç hoş olmadı ama canınız sağolsun hanımlar hepinizin eline sağlık ❤
Teknoloji ilerledi artık göstermesi lazım,nerdeydi benim küremO kadarini gostermiyor bu kursun
Nazar ettiniz pinar labne bulamiyorum zatiCanfeb , BirTutamMutluluk20 , Elalis sizi buraya kilitleyelim kalın siz bu konuda, yeni yarışmaya el atmayın
Hippom sana her yer serbest sen gel
Nazar ettiniz pinar labne bulamiyorum zati
Yapan mi bu iyiligi bagavar mi iyi bi montajci tanidiginAyyy çok üzüldüm, üzülüyorum
Sen yap montajla koyarız labneyi
Yapan mi bu iyiligi bagavar mi iyi bi montajci tanidigin
Elalis neysede Bizim suçumuz neCanfeb , BirTutamMutluluk20 , Elalis sizi buraya kilitleyelim kalın siz bu konuda, yeni yarışmaya el atmayın
Hippom sana her yer serbest sen gel
Keşke oyu vermeden bana soraydın ben seni ikna ederdimSan sabestian cheeacake ve Limonlu cheeacake arasında kaldım oyum limonluya gitti.
Diyetteyken bunları görmek hiç hoş olmadı ama canınız sağolsun hanımlar hepinizin eline sağlık ❤
Ben ispitlerimYapan mi bu iyiligi bagavar mi iyi bi montajci tanidigin
Kanka benim gibi yap çok pis saklama huyum vardır önceki sponsordan kalan kabi bile sakliyorimYapan mi bu iyiligi bagavar mi iyi bi montajci tanidigin
Ben bakmadan tarif gitmiş migi