Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Parmaklar hazır bekliyorum nevrestecim.10 gibi veya 11 gibi tetikte bekleyin:)
Abla o kedi ne tatlı bakıyor öyle .sanırım ben yapmadığım tarifi alcam yaparsam alabilirsem tabiParmaklar hazır bekliyorum nevrestecim.
Abla o kedi ne tatlı bakıyor öyle☺ .sanırım ben yapmadığım tarifi alcam yaparsam alabilirsem tabi ☺
Parmakları güzel ablammm nasılsınParmaklar hazır bekliyorum nevrestecim.
İyiyim kuzum. Senin tarafta her şey yolundadir umarım.Parmakları güzel ablammm nasılsın
Yaaa yerim bunu beeen surata baak sevilmezmi hiccEki Görüntüle 2586998
Sahilde oynadığım bir kedi hala yaşıyor perim. Kedi hastasıyım özellikle sokak kedilerine bayılırım .
Yapmadigin tarifi niye alamamistin kuzum ...
Hamd olsun diyeyim ablacımİyiyim kuzum. Senin tarafta her şey yolundadir umarım.
Hayırlısıyla bu haftanın tarifini alsak da işimize gücümüze baksak
Anam bir kedici daha valla çok seviliyor tatlım....Yaaa yerim bunu beeen surata baak sevilmezmi hicc
Yok abla almistimda katilamamistim bakalım katilirsam yaparim heralde.
Kukrimim spor yapak....halaylariniz beni gaza getirdi. zaman geçer.Hamd olsun diyeyim ablacım
Hiç sorma ya akşama da çok varr napsak ki
insallah ablacım ,ederim sende dikkat etAnam bir kedici daha valla çok seviliyor tatlım....
Bu sefer inşallah alırsın beraber keyifli keyifli yaparız. Sagligina dikkat et canım.
Bende dünden beri bunu dinliyorumHerkesi halaya bekliyorum @Canfeb @_CaNanSu_ @-cantanem- Minik Duduklu Tencere Blue_Peri Nevreste @Jenna16 @Elalis
Ne zaman baslae oylamaKonumu açtım gidiyorum:)
Gece başlarız:)Ne zaman baslae oylama
Çabuk gel Nevrestecim selametle inşallah.Konumu açtım gidiyorum:)
Ben dans seviyorum ablaaKukrimim spor yapak....halaylariniz beni gaza getirdi. zaman geçer.
Kac oy kullanicaz :)Gece başlarız:)
Bir canımKac oy kullanicaz :)