- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Nana ben nana bursalı nana, hani ooo na na na oo nana na olan nanaJennam korktum senden
Beş dakika geçmedi bunları düşüneli
Bir seçeneğim daha vardı ama o aklina gelmemiş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nana ben nana bursalı nana, hani ooo na na na oo nana na olan nanaJennam korktum senden
Beş dakika geçmedi bunları düşüneli
Bir seçeneğim daha vardı ama o aklina gelmemiş.
Tey teyyyHerkesi halaya bekliyorum Canfeb @_CaNanSu_ @-cantanem- @Minik meleklerim Blue_Peri Nevreste Jenna16 @Elalis
Aklımda 2tarif var ama hemen almiycam,katilirmiyim kesin değilNe alacaksın kulağıma söyle
Senin halana mı diye iğrenç bir espri yapsam benden nefret eder misin ?
BencedeAynı tarifler olmasın bari
Aklımda 2tarif var ama hemen almiycam,katilirmiyim kesin değil
Kimsenin aklına gelmez diye umut ediyorum biri tatlı biri tuzlu
Çok kötüydü, farkındayım
Bende katilmazsam nevos başkasına önerir diye almiycam :) başka hafta yaparımBu tatlılar bir benim aklıma gelmiyor, bende 2 tarif buldum biri alınabilir o yüzden erken alayim öbürü kimsenin aklına gelmez o da birdaha ki haftaya kalsın
Yoo ben çok begendim vallaÇok kötüydü, farkındayım
Fikirlerinizi ben alabilireeeemBende katilmazsam nevos başkasına önerir diye almiycam :) başka hafta yaparım
Burda ortin var kapı gibi öğretirimHalay çekmeyi bilmiyorum zaten
Olsundu iyi günde kötü günde dostuzSenin halana mı diye iğrenç bir espri yapsam benden nefret eder misin ?
Akşam kınam var daNe halayı kız
Bak takip edemiyorum yüreğimi hoplatmayın
Beni hayatindan cikarmadigin icin sagol kuzumOlsundu iyi günde kötü günde dostuz
Sagol canimYoo ben çok begendim valla
Seni herhalin ile seviyorumBeni hayatindan cikarmadigin icin sagol kuzum
Ben de seniii,hem cok seviyorum,hem bayiliyorum sana ,oyyyySeni herhalin ile seviyorum
10 gibi veya 11 gibi tetikte bekleyin:)