- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.630
Maşallah benim komşu var 46 kilo hep bana diyor ki nasıl yiyip kilo alıyorsun bana da öğret2 gun once annemin tartisiyla tartildim 49elliyi goremedim gitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah benim komşu var 46 kilo hep bana diyor ki nasıl yiyip kilo alıyorsun bana da öğret2 gun once annemin tartisiyla tartildim 49elliyi goremedim gitti
Kısa olunca da adamlar istediği yere alıp götürüyor hem kısa olup hem kilolu olmak en iyisiBen 1.70im gorunce yazmadan gecemedim uzun olmakta zor uzun adam bulmak zor oluyo bosverin ortalama iyidir
Bide 3 cocukluuuuAklıma hemen sen geldin zaten
Fıstık gibi bir hatunBide 3 cocukluuuu
Boyum 1.65i hiç geçmediği için o zorluğu bilemeyeceğim,keşke bilebilseydim.Ben 1.70im gorunce yazmadan gecemedim uzun olmakta zor uzun adam bulmak zor oluyo bosverin ortalama iyidir
En şaştigim o zaten,4 çocuk hatta sanirimBide 3 cocukluuuu
Valla uzun adami buldugum icin halimden memnunumda ya bulamasaydim zayiflik takimti bende biraz kilom var 64 kiloyum 4 kilo vermem lazimKısa olunca da adamlar istediği yere alıp götürüyor hem kısa olup hem kilolu olmak en iyisi
Balbocuu sadece 3 uzlerden haberdar sanırım boyunca kızı var birdeEn şaştigim o zaten,4 çocuk hatta sanirim
E kisa degilmissin sende yani :)Boyum 1.65i hiç geçmediği için o zorluğu bilemeyeceğim,keşke bilebilseydim.
Büyük ihtimal kızı bilmiyor evetBalbocuu sadece 3 uzlerden haberdar sanırım boyunca kızı var birde
Yaşlandıkça daha da kısalacağım amaE kisa degilmissin sende yani :)
Azerinin 4 çocukBide 3 cocukluuuu
Yasliliga daha cok yokmu ben yasliligi cok takmiyorum yaYaşlandıkça daha da kısalacağım ama
Çok kilolusun,eyvahValla uzun adami buldugum icin halimden memnunumda ya bulamasaydim zayiflik takimti bende biraz kilom var 64 kiloyum 4 kilo vermem lazim
Bilgi verildiAzerinin 4 çocuk
Ben dogumdan sonra 22 kilo verdim son 4 kiloyu veremiyrim bizde kari koca kilo takintisi varda malesefÇok kilolusun,eyvah
Üzdü Ben 39um,sen daha 20lerde isen takmaman normalYasliliga daha cok yokmu ben yasliligi cok takmiyorum ya
Cok guzel vermissin ama,22 kilo az degilBen dogumdan sonra 22 kilo verdim son 4 kiloyu veremiyrim bizde kari koca kilo takintisi varda malesef
Yanlışlık olmasın dedimBilgi verildi
Ben de hemen atladim duruma,atlangaçım bu aralarYanlışlık olmasın dedim