- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.637
Patates kızartması yanına sarımsaklı yoğurtbizim yağ da bi sürü tarif bulunur yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Patates kızartması yanına sarımsaklı yoğurtbizim yağ da bi sürü tarif bulunur yaaa
Bu tariflerin hepsi yapılır hepsinde katı yağ var neredeysebizim yağ da bi sürü tarif bulunur yaaa
degil miBu tariflerin hepsi yapılır hepsinde katı yağ var neredeyse
Evet kurabiye kek pasta poğaça bir çok şey yapılır :))Bu tariflerin hepsi yapılır hepsinde katı yağ var neredeyse
kesinliklePatates kızartması yanına sarımsaklı yoğurt
Olabilir cnm mantıklıReklamı çıkıyor diye dedim canım
Benim aklıma bizim denilimce nedense sıvıyağ geldi ve patates kızartmasıkesinlikle
ben patates kızartmayi katı yağ ile yapmadim hiç.
sivi yag ile.. ama bizimde sivi yag bile var tabi :)
Yarın ne var kiBenim aklıma bizim denilimce nedense sıvıyağ geldi ve patates kızartması
Canfeb yarına hazırlanıyorum ölümüne
Size rakip geliyor:)Yarın ne var ki
Tartı günüYarın ne var ki
Ben yine tartıdan bahsetmiştim hoş tarif olsada canfeb e aşık atamam benSize rakip geliyor:)
Bahçeye çıkarsan olurBen yine tartıdan bahsetmiştim hoş tarif olsada canfeb e aşık atamam ben
Gelsin gelsin en sevdiğimSize rakip geliyor:)
Ramazan birincisinin ettiği lafa bakBen yine tartıdan bahsetmiştim hoş tarif olsada canfeb e aşık atamam ben
Ben free takılıyorumTartı günü
bende free..:)Ben free takılıyorum
Yeni sponsor bulmuşsun:)Gelsin gelsin en sevdiğim
hani nerde kim birinciRamazan birincisinin ettiği lafa bak
Güneş açınca bahçeye çıkıp foto cekesim geliyor:) ıspanak yapmıştım çekip geleyimBahçeye çıkarsan olur
BegendinmiYeni sponsor bulmuşsun:)