- 3 Haziran 2015
- 36.921
- 118.963
- 35
bende onu görmüşüm bizim mi dedimAltta bizim reklamı çıkıyor sizde de dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende onu görmüşüm bizim mi dedimAltta bizim reklamı çıkıyor sizde de dimi
işin çokmus ben de tarifi yapsam mı diyorum ama bugün evde hasta sayısı arttı hemşire her yere yetisemiyorBuluşalım dicem de işim çok
Sigara molalarında bakıyorum 5 dk.
Mantar salatası,tulumba tatlısı ve labneli bişey yapıcam
İyi ki variz yoksa seni ben beni sen hatırlarız ancaBirininde aklına gelmeyen nana kim ki allah'tan miniğim var
Bak normalde uyumaz ama uyuyacagiz dedin 3umus birlikte yattık öğlen uykusuna yattıAlışkanlık işte..
Boynizlarima sinyal geliyurNerden bildin kız
Reklamı çıkıyor diye dedim canımSponsorlu degilde eskisi gbi olcak galiba
Evet canımAltta bizim reklamı çıkıyor sizde de dimi
Pazartesi yeni yarışma başlarnevreste oylama Pazartesi olsun
cumartesi çok sıkıntılı
Yeni yarışma var dimi ben labne den çok onu merak ediyorumPazartesi yeni yarışma başlar
oylama pazartesi olursa çok iyi olucak aydınlığı yakalayamiyorum.Pazartesi yeni yarışma başlar
Bak tarifin nasıl bilmiyorim ama bugün yap hazırla yarın işten gelir gelmez sadece sunum çek iki güne böl olmaz mıoylama pazartesi olursa çok iyi olucak aydınlığı yakalayamiyorum.
Bende ya sıkıldım labne labneYeni yarışma var dimi ben labne den çok onu merak ediyorum
MantıklıBak tarifin nasıl bilmiyorim ama bugün yap hazırla yarın işten gelir gelmez sadece sunum çek iki güne böl olmaz mı
hep tatlı var nedense tatlı kazaniyor.;Bak tarifin nasıl bilmiyorim ama bugün yap hazırla yarın işten gelir gelmez sadece sunum çek iki güne böl olmaz mı
Miniğin dediği gibi yapsanoylama pazartesi olursa çok iyi olucak aydınlığı yakalayamiyorum.
Aklıma bu geldi bir tek bak benimki hazır dolapta bugün sunum yapacaktım geç kaldım artık güneş gitti yarın yapacağım inşallah yiyen olmazsahep tatlı var nedense tatlı kazaniyor.;
bizim yağ da bi sürü tarif bulunur yaaaBende ya sıkıldım labne labne
Bende tuzlu nin kazana çağını sanmıyorum etimek pastası ile patates pastası kazanmadiysa feristahi kazanamazhep tatlı var nedense tatlı kazaniyor.;