- 24 Eylül 2018
- 97.126
- 292.367
Hâlâ devam ediyorlar mi tekrarlarına? Göster göster bitiremediler :))İyiyim sağol tv seyrediyorum çocuklar duymasının tekrarı var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hâlâ devam ediyorlar mi tekrarlarına? Göster göster bitiremediler :))İyiyim sağol tv seyrediyorum çocuklar duymasının tekrarı var.
Hâlâ devam ediyorlar mi tekrarlarına? Göster göster bitiremediler :))
Doğru,onlar da ne yayinlayacaklarini bilemez olmuşlar artıkBoşluk dolduruyorlar artık,tv2 de veriyor her sabah.
Doğru,onlar da ne yayinlayacaklarini bilemez olmuşlar artık
O dizi sonra izledim ben de biraz,filminden hatirliyorum hatta,Hülya Avşar oynamisti. Guzel dizi yapmislar :) öyle ,vakit nasil geçecek oyalanacak bir şey olmadanBen seviyorum bu diziyi bu bitiyor arkadan fatmagülün suçu ne başlıyor oyalanıyorum işte.
O dizi sonra izledim ben de biraz,filminden hatirliyorum hatta,Hülya Avşar oynamisti. Guzel dizi yapmislar :) öyle ,vakit nasil geçecek oyalanacak bir şey olmadan
Keyfin bol olsun ,şahaneEvet filmi vardı onun,dizi güzeldi,ev işi yemek derken vakit geçiyorda benimde sabah keyfim güzel oluyor:))
benimki an itibari ile 3Senin çocuk kaç yaşında? Benim ki daha 13 aylık ışığı kapatmak ona göre komik hemen kikirdamaya başlar
Keyfin bol olsun ,şahane
Afiyet olsun şekerciğimSağol şekercim,şimdide kahvaltı faslı başladı.
Afiyet olsun şekerciğim
Oh yarasın Ben hala yemedim ,bir şeyler yesem iyi olacakSağol şekercim bitti bile kahvaltı,çaya devam ediyorum
Oh yarasın Ben hala yemedim ,bir şeyler yesem iyi olacak
Gunaydin ablacimnasilsinGünaydınlar şarkı süper
Ben ondan kurtuldum bari,bıraktım kafam rahatÇok bekleme yap sende kahvaltını,ben bide sigara içiyorum ya.