- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
Misafirin olayım yiiaaaaaOy belim koptu mink böreği hazırladım, keki yaptım, milföylü sosisli hazırladım dolma içini hazırladım daha da elmalı turta yapcam makarna salatası ile poğacayı sabah yaparım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Misafirin olayım yiiaaaaaOy belim koptu mink böreği hazırladım, keki yaptım, milföylü sosisli hazırladım dolma içini hazırladım daha da elmalı turta yapcam makarna salatası ile poğacayı sabah yaparım
AminDört bir yandan Allah'ım sen koru☹
Misafir mi geliyor. Maşallah, ne hazırlık yapmışsın canım. Ellerine sağlıkOy belim koptu mink böreği hazırladım, keki yaptım, milföylü sosisli hazırladım dolma içini hazırladım daha da elmalı turta yapcam makarna salatası ile poğacayı sabah yaparım
Senin çocuk kaç yaşında? Benim ki daha 13 aylık ışığı kapatmak ona göre komik hemen kikirdamaya başlarhadi ya bizde gece ışık kapandığı zaman mecbur uyurlar bazen ağlaya ağlaya ama uyurlar yani başka care yok
çocukları yedirdim bugün öyle güzel uyudum ki hepsine dedim yatalım uyuyalim büyük oğlan bizden önce kalmış biz küçüklere en az iki saat uyumusuz
daha seninkixe küçükmüş öğlen uyuyor mu peki :)
Amin canım inşallah bir anda geçer gider yada tedavisi olsun ya
Eşim de bugün diyor ki virüs e yakalanan illaki ölüyor mi diyor iyiye gideni hiç duymadım dedim öyle kalakaldı :/
İyiymiş. Bende ilk 1 yasindan sonra emmesine gerek yok yeter diyordum şimdi 1 yaş gelince kıyamadım ikinci hedefim 1 buçuk yaş bakalım o gelince de uzatacak miyim yoksa yakın zamanda cinnet geçirip kesecek miyim bende merakla bekliyorum...Bende uyuyor demek istemiyorum kimseye ne zaman uyudu desem uyumuyor emmeyi birakti duzeliyor ama baya iyi oldu saskin ve mutluyum :) gunduz tek uyku yapiyor benimkide ayina gore normal yani
Evet canım yarın öğlen okul çıkışı gelecek ler.Misafir mi geliyor. Maşallah, ne hazırlık yapmışsın canım. Ellerine sağlık
Tabi sağlıklı olsun o en önemlisi ama zor bebek yasamayana çocuk bakmak kolay gelir.Hangi bebe ağlamadan uslu uslu oturur ki :)
Hepsinin kendine göre bir zorlugu var. Bunlar olacak şeyler. Allah canlarını sağ etsin.
Bende iki tane var canım.Tabi sağlıklı olsun o en önemlisi ama zor bebek yasamayana çocuk bakmak kolay gelir.
Bekara karı boşamak kolay derler bizim orda.. onun gibi her şeyin bir zorluğu var ama zorun zoru olan bir derecede var.
Ol tabii misafir gel bana börekler açarım sanaaMisafirin olayım yiiaaaaa
Kız ben sana misafir olmamki gelir yardım ederim beraber yaparız yormam bukadarOl tabii misafir gel bana börekler açarım sanaa
Günaydın beybiler fıstıklar
Günaydın
Günaydın güzellerGünaydın gençler ..
Günaydın güzeller
Sana da günaydın şekerciğim.Günaydınlar şekercim
Sana da günaydın şekerciğim.
Bugün nasılsın?
Bugün nasılsın?